PREZENTARI

Romane crestine pentru campanii umanitare

Cele mai cautate carti crestine in mediul online romanesc raman romanele crestine. Asta o confirma majoritatea editurilor si librariilor crestine. Acest lucru se intampla si la Libraria Crestina Maranatha; cele mai cautate sunt romanele crestine. De acea, in momentul de fata oferta de romane crestine a Librariei Maranatha cuprinde peste 150 de titluri. Pentru cei care sunt interesati de romane crestine, noi le-am impartit in mai multe categorii:

1. Romane crestine de fictiune. In acest caz, un autor de roman crestin isi imagineaza o poveste de dragoste sau de viata sau o intamplare pe care mai apoi o transpune in scris. Cel mai cunoscut si cautat roman crestin din aceasta categorie este romanul ,,Rascumparata prin iubire” de Firancine Rivers.

2. Romane crestine de dragoste – aceste pot fi fictiune sau inspirate din intamplari adevarate. Si la aceasta categorie de romane crestine cel mai cautat este ,,Rascumparata prin Iubire” de Firancine Rivers.

3. Romane crestine istorice- si acestea pot fi fictiune sau inspirate din intamplari adevarate. Cele mai cunoscute, apreciate si cautate sunt romanele: Ben Hur si Quo Vadis.

4. Romane crestine si povestiri pentru copii – cele mai cautate la Libraria Maranatha sunt: Jessica, Debora, Secretul pietrei din desert, etc.

Toate aceste categorii de romane crestine Libraria Maranatha le pune la dispozitia dvs, pentru a sustine actiuni umanitate. Scopul existentei Librariei Maranatha este acela de a sustine actiuni umanitare in urma vanzarilor de carti crestine. Orice comanda de carte crestine, in cazul acesta de romane crestine, devine in mod indirect un ajutor in actiunile umanitare in care suntem implicati. De aceea, va invitam sa vizitati site-ul nostru pentru a urmari oferta noastra de romane crestine si pentru a vedea in ce actiuni umanitare suntem implicati.

Libraria Crestina Maranatha
http://www.librariamaranatha.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: