ANUNTURIStiri

Vasile Oprea e victimă Facebook

Vasile Oprea, cunoscutul cântăreț creștin de la Toflea, a căzut victima farsorilor pe Facebook. Într-o discuție amicală, acesta mi-a mărturisit indignat, că cineva se folosește de identitatea sa, postând anumite știri sau evenimente despre care el nici nu are habar. ”Farsorul” care a creat pagina, a îndrăznit să scrie că interpretul are chiar probleme conjugale, știre care periclitează viața creștină practicată de Oprea. Tofleanul este supărat că ”unii frați iau de bune știrile postate pe internet”, puțini fiind românii care știu că el nu deţine pagini web.

Vasile Oprea, deşi e un “brand” – căci cântă foarte bine, este un tip modest. Merge oriunde este chemat. Evident, dacă nu are agenda ocupată. Pentru el, lauda la adresa Domnului e însăşi viaţa sa. Când se porneşte, e greu de oprit. Muzica sa a dinamizat bisericile. Melodiile sale sunt fredonate de zeci de mii de creştini. Iar downlaud-ările de pe net, au trecut de sute de mii.

Totuşi, liderul grupului ”Rugul Aprins” este pus uneori în situații neplăcute și datorită faptului că unele biserici evanghelice încurcă numele său cu ”frații de la Toflea”, la multe evenimente creștine fiind anunțat ca participant, fără să fie contactat.

<< Frații din Toflea sunt câteva mii. Pe unde se duc, toți cântă. “Rugul Aprins” este totodată și numele bisericii din Toflea, dar “grupul Rugul Aprins” este cel inițiat și condus de mine >>, mărturisește cântărețul. În concluzie, “Rugul Aprins” e de fapt Vasile Oprea (și băieții cu care face echipă). Ceilalți, deși frați tofleni, nu sunt de fapt grupul “Rugul Aprins”. Bisericile trebuie să ştie acest amănunt.

Deranjat de blogării care îi joacă feste, Vasile Oprea nu a vrut decât să se ştie adevărul.

Paradoxal fraţilor, chiar dacă nu-i suntem fani, chiar de nu ne facem conturi, chiar dacă nu navigăm niciodată în apele sale, diavolul Facebook ne poate face mari cicatrice. Click aici pentru continuare

--

Publicat de Nicolae GEANTĂ la nicolaegeanta.blogspot.com

--

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: