ULTIMELE STIRI

Care este visul tau?

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

“Fac totul pentru Evanghelie, ca sa am si eu parte de ea.” [1 Corinteni 9:23]
Danny Bush, în cartea sa “Invitatie la sarbatoare” vorbeste despre un unchi si o matusa de-a sa, carora li s-a împlinit o dorinta pe care o aveau înca din copilarie. Ei au locuit în Carolina de Sud, iar în timpul copilariei, pentru ei era ceva deosebit ca la ziua multumirii, sau la Craciun, sa primeasca un mar, o portocala sau cateva dulciuri. Vremurile erau grele în acea perioada; dar lipsurile erau completate de abundenta dragostei familiei si de multumirea exprimata chiar si pentru aceste neînsemnate daruri.


În ferma lor din Carolina, ei aveau meri, peri si pruni. Dar n-au vazut niciodata un prtocal. Se bucurau sa primeasca aceste fructe la sarbatori, dar nu vazusera niciodata cum cresc portocalele în pom.
Dupa multi ani de lucru la ferma lor, unchiul si matusa lui s-au pensionat. Fiind liberi acum, au hotarît sa viziteze locuri în care n-au fost niciodata si si-au propus sa vada lucrurile pe care înca nu le vazusera. Un lucru pe care îl asteptau cu nerabdare era sa mearga în Florida si sa vada cum cresc portocalele în copaci. Împreuna cu o alta familie au hotarat timpul acestei excursii si au pornit în calatorie.
Cand s-au apropiat de prima livada de portocali, au oprit masinile, au cerut voie paznicului livezii sa se uite la portocali si sa culeaga cateva fructe. Paznicul le-a accepta rugamintea. Cand au pasit în livada, acei pensionari au reactionat ca si copiii: au cules fructe, au îmbratisat pomii si au sarit în sus de bucurie, aruncand portocale de la unul la celalalt.
Dupa ani de zile de asteptare, au putut vedea cu ochii lor “Pomii ce fac portocale”, acele fructe pe care le asteptau cu atata nerabdare la sarbatori. Prinsi de maini, în acea livada au multumit lui Dumnezeu pentru portocali, si pentru ca au trait si Dumnezeu le-a dat sanatate ca la varsta batranetii sa poata vedea cum cresc portocalele!

Un vis devenit realitate! Ce visuri ti-au ramas neîmplinite? Esti pregatit sa te bucuri si atunci cand, poate vei avea placeri la fel de neînsemnate?

sursa: cuvdumnezeu.blogspot.ro

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28383 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: