ANUNTURIEvenimenteFestival

Matt Redman la festivalul `This is the day` din Budapesta

A inceput vanzarea de bilete pentru editia de toamna a Festivalului `This is the day` ce va avea loc sambata, 20 Octombrie 2012.  La fel ca in anii precedenti si anul acesta sunteti asteptati la Arena cu un program variat. Printre artistii ce vor performa in cadrul acestui festival, se numara Matt Redman, Tim Hughes, Worship Central, LZ7 si Noel Richards.

In deschiderea festivalului vor urca pe scena trupele din Ungaria: Corul Golgota Gospel si Orchestra Scolii din Debrecen iar partea de lauda si inchinare va fi condusa de Pinter Bela si Csiszer Laszlo.

Achizitionarea biletelor se poate face si online, astfel incat toti cei care intra online si achizitioneaza un bilet pana la data de 20 iunie vor primi inca unul gratuit. Aceasta campanie se desfasoara si in librariile Good News din Budapesta pana la epuizarea numarului de bilete puse in vanzare. De asemenea, anul acesta exista pachete pentru familii si grupuri astfel incat la achizitionarea a 5 bilete primiti unul gratuit, la 10 bilete cumparate primiti 3, iar la 15 bilete aveti 5 bilete cadou.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: