MARTURIIMARTURII VIDEO

Video: Iluzionistul Alin Blaine s-a pocait!

Vezi întrega emisiune:

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

9 Comments

 1. Slavit sa fie Domnul.Bravo frate.Domnul sa te tina tare sa vorbesti la toti de la toate emisiunile.

 2. Alin,pare agresiv pentru ca este plin cu duhul sfant este la inceput si doreste ca toata lumea sa priceapa . Cand Apostolii au fost botezati cu duhul sfant, oamenii care erau de fata isi bateau joc si ziceau -sunt plini de must -.Datorita umplerii cu DUHUL SFANT apostolii se comportau ca niste oameni care au consumat mai mult alcool.

 3. Slava Lui Dumnezeu ptr. ca in ciuda pcatului care a ajuns la culme, Dumnezeu mai scoate oamenii care sa tina EVANGHELA CURATA si curajul de propavaduire….Domnul sa il tina puternic pe Alin si sä nu se dea nicodatä bätut ,explu bun pentru toti pocäitii care au amortit pe cale!!!

 4. DUMNEZEU SĂ TE BINECUVÂNTEZE ALIN!.
  Fie ca Dumnezeu să lucreze prin tine Alin, să vadă toţi
  ” pocăiţii de azi „că EXISTĂ DUMNEZEU şi dacă vrei se poate trăii pocăit numai cine nu vrea nu se pocăieşte şi la judecată nu au nici o scuză.
  Pocăit înseamnă că tot ce făceai înainte rău condus de diavol ,cu Isus se poate să trăieşti altfel ,eşti mult mai deosebit decăt alţii care sunt pocăiţi de peste 10 ani şi încă nu se pot pocăii să se lăse de bani,femei,filme murdare ,distracţii ,etc.
  Eşti cu adevărat un pocăit, un exemplu viu şi ai apărut la timpul potrivit pentru această generaţie şi vorbeşti ca un predicator plin de Duhul Sfânt… nu de diplome şi plătit ,sper să nu te laşi sfătuit de păstorii corupţi, mergi pe planul Lui Dumnezeu şi arată-le că se poate slujii şi altfel.Cred că nu ne vei dezamăgii pe noi pocăiţii ,nu denominaţionaliştii de faţadă de care văd că deja te-ai convins cine sunt unii.
  Dumnezeu să te umple cu mult HAR ŞI ÎNŢELEPCIUNE DE LA DUHUL SFÂNT.AMIN!

 5. Dumnezeu sa te binecuvanteze, sa-ti de-a putere si tarie, sa duci mai departe mesajul Evangheliei, pentru ca tot mai multi oameni sa auda Cuvantul Sfant sa se pocaiasca. Multa pace si incredere deplina in Domnul si Mantuitorul nostru ISUS!

 6. Dumnezeu te-a scos din mijlocul lor ,ca apoi sa te intorci sa le spui ADEVARUL !Dumnezeu sa te intareasca si sa-ti de-a putere!

 7. slavit sa fie d-zeu ca ai putut sa le ti piept prezentatorilor acestei emisiuni si ca le-ai aratat ca nu toti care zic d-ne d-ne sint a lui d-zeu si care traiesc cu hristos Ani

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: