MARTURII

Marturia unui miracol: Bebelus inviat din morti

Marturia unui miracol:  Bebelus inviat din morti

Am auzit cum Dumnezeu imi vorbeste :” El are tot dreptul la viata. „Asa ca, imediat, mi-am pus mânile peste el, şi am început să ma rog …”.

Dr. Marta Martinez este un doctor respectat din Montevideo, Uruguay, care crede că Dumnezeu mai vindecă bolnavi si astăzi. Şi ea stie ce spune, intrucat la un interviu dr. Martinez mi-a marturisit ca a fost martora unui miracol extraordinar la care nu doar a asistat dar a fost si implicata personal.

„Am experimentat acest miracol acum câţiva ani, în timp ce lucram la un spital într-un oraş mic, departe de capitala”, a spus ea. „Era vorba de un copil , care avea aproximativ o lună, iar mama lui era o adolescenta foarte saraca.

„Bebelusul a ajuns la spital într-o stare foarte proastă, cu malnutriţie, deshidratare şi septicemie. Nu am mai putut să facem nimic pentru el.. În cele din urmă a murit. În timp ce il priveam in utlimele clipe , m-am gândit: „E mai bine pentru el să moară acum, pentru că în mediul lui, in familia in care este nascut, nu ar avea nici o şansa de reusita in viata, si probabil ar fi dus o viata chinuita, fara speranta si fara oportunităţi „.

„In acel moment, am simţit cum Dumnezeu imi vorbeşte :” El are tot dreptul la viata.” Asa ca, imediat, mi-am pus mânile peste el, şi am început să ma rog pentru el şi slava lui Dumnezeu, a fost readus la viata -a inviat ! A fost un miracol neasteptat. ”
Dr. Martinez a mai spus că bebelusul a fost trimis apoi la „un spital mai bun”, in Montevideo, numit „Filtro” pentru continuarea tratamentului.

„După câteva luni, m-am dus la spitalul” Filtro ” doar pentru a vizita un pacient şi, pentru ca ma aflam deja acolo, am întrebat pe una dintre asistentele medicale despre acest copil pentru care m-am rugat.. Ea mi-a spus că ” e aici, si are cinci luni acum, ” si a adăugat: “E bine acum, dar il tinem aici doar ca sa mai castige in greutate. Doriţi să-l vedeti?”

„Când l-am văzut, am fost uimita să văd că era un bebelus mare si sanatos. Dumnezeu mi-a ingaduit să văd minunea pana la capat.

„Am mai văzut, de asemenea si alte vindecări şi eu cred în vindecarea divină, deoarece, în primul rând, este biblica, pe de altă parte am văzut cum alţii s-au vindecat în mod miraculos , chiar eu am avut parte de o astfel de experienta .”

Dr. Martinez se pregateste pentru o călătorie in Nairobi, Kenya, pentru a participa la a noua conferinta anuala a Retelei de Doctori Crestini din intreaga lume (WCDN), conferinta care va avea loc la hotelul Safari Park, Nairobi, in zilele de 25 si 26 mai 2012.

WCDN este o organizaţie interconfesională formata din medici crestini profesionişti din intreaga lume care cred în vindecarea divină şi să se intalnesc sub numele de „Spiritualitate şi Medicină.”

In incheierea interviului, am intrebat-o de ce considera ea ca alti medici ar trebui să creadă în puterea rugăciunii de a vindeca pe cei bolnavi, şi ea mi-a răspuns, „nu doar medicii creştini ci toţi creştinii ar trebui să creadă în vindecarea divină, pentru că este biblica , pentru ca a fost o parte foarte importantă a lucrării lui Isus pe acest pământ, şi, de asemenea, pentru că Duhul Sfânt locuieşte în noi (Luca 4:18-20). “

sursa: radiosamariteanul.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: