ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Ştiu necazul tău, ştiu durerea ta…

Apocalipsa 2:9 „Ştiu necazul tău şi sărăcia ta (dar eşti bogat) şi batjocurile din partea celor ce zic că sunt iudei, şi nu sunt, ci sunt o sinagogă a Satanei.

Uneori traim atât de bosumflaţi pe Dumezeu crezând că El ne-a părăsit şi că ne aflăm singur în necazurile noastre şi mereu întrebăm “De ce Doamne mie?” Ştiu ca fiecare experienţă e dureroasa, ştiu că e dureros să pierzi pe cineva drag, dar mai ştiu că El e Dumnezeul oricărei mângâieri. Ştiu că e greu să stai pe un pat de spital, dar ştiu că El poate să te folosească în acel loc. Ştiu că e dureros să îţi vezi copilul suferind, dar mai ştiu că atunci când te rogi cu credinţă şi ridici spre cer mâini curate El îţi vine în ajutor.

Uneori crezi că nimeni nu te înţelege şi că toţi îţi întorc spatele. Dar te-ai gândit o clipă că Dumnezeu îi îndepărtează pe toţi pentru că îi e dor de tine şi vrea ca în singurătatea ta să Îl chemi să-ţi vorbească? În durere şi în necaz devenim mai sensibili. Prea mult zgomot e în viaţa noastră şi e necesar de multe ori ca Dumnezeu să zguduie munţii, pentru a ne oprii şi a auzi susurul liniştit al apei limpezi. Prea multă gălăgie în noi înşine şi prea puţin mai ascultăm de vocea Lui. Prea ocupaţi suntem cu ale noastre, şi prea putin facem pentru El!

Tot ce imi doresc şi mi-am dorit întotdeauna a fost şi este să trăiesc o viaţa la MAXIM cu Isus! Ştiţi cum e asta? Ca o aventură prin jungla amazoniană. Nu ştii ce obstacole vei întâlnii, dar şti că experienţa va fi fantastică. Aşa e viaţa cu Isus, presărată de obstacole, de încercări, dar cu un final glorios. El nu ne promite prosperitate şi nici sănătate, El promite doar că va fi cu noi şi nu ne va părăsi niciodată: Evrei 13:5b …căci El însuşi a zis: „Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi!

Să ne încredem deci în El pe deplin, să Îl iubim cu toată inima şi să-L lăsăm să ne conducă viaţa! El ştie tot, ştie că suferi, ştie că te doare, dar nu uita că atunci când vom fi cu El vom uita tot ce a fost, ne va lua cu drag pe braţe, va şterge lacrima de pe obrazul nostru şi vom trăi în veşnică părtăşie.

Aşadar, ne rămâne doar un singur lucru de făcut: SĂ TRĂIM LA MAXIM CU DUMNZEU şi vom fi cei mai fericiţi oameni. Încercaţi să experimentaţi acest lucru. Eu îl experimentez şi văd cum Dumnezeu lucrează. În eşecuri mă văd pe mine cât sunt de slabă, dar în biruinţe Îl văd pe Dumnezeu cât e de minunat.

Articol scris de FLORINA MARGEA

 

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. f f f f faina cantare de incurajare …Domnul sa te binecuvinteze mereu..!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: