EDITORIALE

Am pret in ochii lui Dumnezeu

Ne plangem zi de zi ca nimic nu ne merge bine, ca toti ne resping si ca suntem subestimati si parasiti. Luptam contra firii pamantesti, a poftei, a ispitelor. Cel rau ne pune la pamant, dar Domnul nostru Sfant ne ridica, ne alina, ne da dragoste divina. Luptele sunt multe, obstacolele sunt din ce in ce mai mari…dar Tatal nostru ne’a promis ca nu va fi ispita mai mare decat puterile noastre.

“O Tata, o Tata, cand va fi venirea Ta? uneori nu mai pot de nerabdare, ard de dor …Te astept, Te astept si in gand Tu imi soptesti ,,inca un pic” ,,inca un pic” asa cum te-am asteptat pe tine sa te intorci, mai sunt inca si frati tai.” …asa suspin in fiecare noapte…asa iL chem in fiecare zi…cu dragoste ma calauzeste, ma trece biruitor prin incercari, imi da puteri sa mai rabd inca putin.

“Ma tem Tata, ma tem sa nu cad de unde Tu m-ai scos, in groapa mortii zaceam in pacat, nimic nu avea sens, dar Tu ai aprins candela in sufletul meu, mi-ai dat viata, un sens si multa iubire. Bunule Tata decat sa cad iar in lume, sa inot in apa tulbure, ia-ma acum…nu ma lasa.” …pe genunchi m’am pus si te’am rugat, si’o Voce blanda mi’a soptit “Copilul Meu, Eu sunt aici, cum as putea sa te parasesc tocmai acum? De va fi nevoie sa treci prin incercari, si sufletu-ti nu va mai avea putere, Mana mi’o voi intinde si cu dragoste te voi ridica. Mai am multe sa infaptuiesc prin tine, deci fii increzator si paseste catre cer…putere vei primi negresit caci stiu ca nu poti duce multe.”

“Sunt mii de tineri, oameni maturi care au mahrama pe ochi pusa de cel rau sa nu vada. Invata-ne sa vedem minunile care au devenit o obisnuinta Tata. Se intreaba daca esti acelasi sau ti-ai schimbat dragostea. Inlatura mahrama sa poata alege fiecare, Bunule Parinte.” ” Dragostea Mea e neschimbata inca de la inceput si chiar daca uneori nu merita sa’i iubesc, Eu tot ii iubesc, caci ai Mei sunt, Eu i’am creat dupa chipul si a Mea asemanare. Tu, pastreaza’ti hainele curate, inarmeaza’te din cuvantul Meu, increde’te in promisiunile Mele. Adevarat iti spun ca ochii ti se vor deschide si inima va simti a Mea calauzire.”

“O cat de mult doare sa vad pe cei dragi orbiti, ma doare inima, ma rog, imi zici ca esti Viu in dreptul meu, ma umpli de Tine mereu, inima imi tresalta de bucurie cand ma gandesc la Tine. As dori sa simta si cei de langa mine, te rog, te rog ferbinte.” “Copile drag, ai tai frati sunt orbiti, orbiti de pacatul ce zace in ei. Eu zilnic ii chem pe nume, ii chem la sfintire pentru ca orice Parinte isi iubeste copii si ma doare sa’i vad departe, pe carari straine. Vremea e pe sfarsite, si Glasul Meu striga, striga si cheama la pocainta, caci doresc pe toti sa va am aproape. Fii credincios, negresit sunt cu tine.”

Dragostea si bunatatea Ta nemarginita imi dau putere sa merg inainte, voi merge drept privind la Tine cu dragoste si cu iubire spre eterna fericire. Caci am inteles, Tu esti mare, si nimic nu va putea sa’mi clatine piciorul. La Cuvantul Tau, pamantul sta in picioare, din dragoste m’ai creat si m’ai facut asemenea Chipului Tau. Parinte bun, ajuta’mi ca de’acum, tinta mea sa’mi fie cerul!

Scris de: Popa Dorin  soaptainimii.wordpress.com/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: