MERITA VAZUT!StiriSTIRI MISIONARE

Nick Vujicic, bărbatul fără mâini și fără picioare s-a căsătorit!

„Mă gândeam că nu m-aş putea însura. Cine ar vrea un soţ fără mâini şi fără picioare? Şi chiar dacă m-aş însura, cum mi-aş ţine de mână soţia? „, îşi povesteşte Nick momentul de cumpănă în interviurile pe care le acordă în întreaga lume.

Când s-a născut Nick Vujicic, în urmă cu 29 de ani, în oraşul Brisbane din Australia, în sala de naşteri s-a aşternut liniştea. Tatălui său, prezent la naştere, i s-a oprit respiraţia pentru câteva momente, iar medicul şi asistentele au încremenit. Mama lui Nick îşi auzea nou-născutul plângând, dar se întreba unde e: nu credea că arătarea fără mâini şi fără picioare este copilul ei! În primele zile de la naştere, niciun apropiat al familiei nu a îndrăznit să le spună părinţilor felicitări, nimeni nu a trimis un buchet de flori la spital.

La vârsta de 10 ani, puştiul a decis că nu-şi mai suportă viaţa şi a încercat să se sinucidă, după ce îşi făcuse o listă cu toate lucrurile pe care nu le va putea face în viaţă, din cauza handicapului, şi de care realiza că nu se va putea bucura vreodată.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

15 Comments

  1. Slavit sa fie Domnul!Era una din dorintele lui arzatoare.Eu chiar m-am rugat pentru el,ca Domnul sa ii dea o sotie.Ce mare este Dumnezeul nostru si ce mari minuni face El!

  2. 2TIMOTEI:1:vers:7: Căci DUMNEZEU nu nea dat un duh de frică,ci, de putere, de DRAGOSTE, și de chibzuință!!! EVREI:10:vers:24: Să veghem unii asupra altora,ca să ne îndemnăm la DRAGOSTE și la fapte bune!!! 1PETRU:4:vers:8: Mai pe sus de toate, să aveți o DRAGOSTE fierbinte unii pentru alții, căci DRAGOSTEA acopere o sumedenie de păcate!!! Am dat aceste texte biblice ca toți să înțeleagă faptul că toți trebuie să trăim în dragoste, pentru că vom primi și o răsplată pentru faptele noastre, și trăind în dragoste nu vom păcătui! 1CORINT:13:vers:4-7: DRAGOSTEA este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate, dragostea nu pizmuiește, dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândește la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, acopere totul, crede totul, nădăjduiește totul, sufere totul… Mai departe DUMNEZEU să fie cu familia fratelui VUJICIK, și să-i mențină ÎN DRAGOSTEA DINTÂI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Prin dragoste poti sa treci peste multe ,,,Isus si a dat viatza pe lemnul crucii pentru noi ,,,a facut o din dragoste ,,,in vitza de zi cu zi privind realitatea poate firea pamanteasca din noi zice ca oameni asa cu anumite minusuri are o viatza grea ,,,Eu cred ca viatza este in mare masura asa cum ti o faci tu asa cum privesti lucrurile asa sunt ,.,poti sa ai de toate in viatza si sa fii mereu nemultumit ,suparat ,nervos din cauza unor lucruri marunte sau poti sa ai o gandire pozitiva sa te multumesti cu ceea ce esti cu ceea ce ai ,,,cu ceea ce ti a daruit El….atunci lucreaza Dumnezeu asa cum oamenii nici nu se gandesc cand ai o stare de multumire ,sa poti sa fii cu bucurie in inima si cu zambetul pe buze multumindu i pentru toate ,,,indiferent daca ai drumul presarat cu flori ,,sau ai de strabatut un drum pietros cu spini pe care inaintezi f greu ,,,,,,Eu ,,mereu aveam o vorba in intrebam asa pe fete care le cunosteam ,,,”ce apeciezi mai mult la un baiat ?,,aspectul fizic ¿ sau caracterul ,,,” intr o zi ma intrebat o fata daca as putea accepta sa ma casatoresc cu fata care are un defect fizic ,,,si fara sa gandesc mult am zis DA,,,am ..cunoscut o” pe internet si vorbind asa miamdat seama ca are un caracter aparte ,,,simteam ceva pentru aceea persoana chiar daca nu o vazusem ,,,peste ceva timp mia zis un lucru :cand am avut catva anisori am avut o operatie pe creier si de atuni misc mai greu partea dreapta,,,Dumnezeu mia pus la incercare credinta ,,, fapta,,,si nu am at inapoi ce si mai mult voiam sa lupt chiar daca nu stiam inca pt ce ,,,ne am intalnit peste cateva luni si de atunci ne intalnim mereu ,,,la cateva lun i ne am casatorit ,,,acum avem 6 luni de casatorie ,,,in tot acest timp Dumnezeu a lucrat pt noi ne a binecuvantat si am vazut Mana Lui la lucru ,,ma simt fericit alaturi de ea ,,,si stiu ca il avem pe Dumnezeu cu noi ,,nu stim niciodata ce ne aduce ziua de maine ,,,chiar daca suntem sanatosi dar cu Dumnezeu iesim de iecare data invingatori ,,,POT TOTUL IN HRISTOS CARE MA INTARESTE ,,,

  4. ISUS HRISTOS e cel ce ne da puterea de a trece biruitori prin toate incercarile acestei vieti. Credeti ca el ne lasa singuri in momentele de grea incercare?EL ne da un ajutor potrivit.ALELUIA=SLAVA DOMNULUI

  5. doamne .cand te gandesti ca multi oameni sanatosi cu maini si picioare isi pun capat vieti fiindca nu sunt in stare sa duca greutatile vieti ….uitandu-te la mana aceia de om …oare poti sa iti pui intrebarea ?DE CE nu pot uni sa traiasca frumos viata pe care bunul d-zeu ia dat-o………….De ce sunt lasi!!

  6. Curaj in viata si felicitari pt tine si sotia ta,sunteti dragi pentru noi este un miracol faptul ca traiesti si ai un suflet cald mereu langa tine(sotia)multe necazuri vin in viata,nu uita ca D-zeu va fi alaturi si nu va va parasii niciodata.Rar cupluri cu adevarat indragostite….
    Domnul cu voi pe drumul vietii,Ada

  7. Succes pe drumul vietii,sa o iubesti mult si va doresc tot binele….rar cupluri care se iubesc cu adevarat,voi ne demonstrati asta….Dumnezeu fie cu noi toti ,Ada

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: