ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Socoteşte cât ai făcut pentru Isus Cristos

Timpul este aşa de scurt şi de multe ori nu mai avem timp pentru Isus, dar aceasta ne va costa mult dacă nu ne facem timp pentru El. Dacă am sta şi am calcula cât am făcut pentru El aflăm că am făcut puţin, căci niciunul din noi nu trăim aşa cum a trăit El. Apostolul Pavel ne învaţă să călcăm pe urmele lui întrucât şi El calcă pe urmele lui Cristos. Oricât am face şi am considera noi că e deajuns, până nu dai totul pentru Cristos, ai făcut puţin. Isus spunea unui bogat al vremii: vinde tot ce ai şi urmează-mă, dar tare s-a întristat când a auzit aşa. Exact la fel suntem şi noi dacă ne-ar cere Dumnezeu să vindem tot şi să dăm săracilor ne-am întrista, căci sunt mulţi cu mare avere dar cu sufletele mici.. Cu câtă bogăţie avem noi şi Capii  noştri nu ar trebui în Romania sau cel puţin în Judeţ să existe săraci, boschetari etc.
Toţi se laudă că au Duh Sfânt dar dacă ai Duh Sfânt cum poţi lăsa pe fratele tău să moară în stradă? De exemplu un pastor care are un „merţan” ultimul răgnet, cateva restaurante, afaceri fel de fel, cum va fi văzut el de Dumnezeu dacă în biserica sa, în judeţul său, în satul său , sunt oameni care nu ai ce pune pe masă? Binenţeles fericirea pe care o au se vede din familiile lor care nu au nimic în comun cu Dumnezeu. Să nu uităm căci celui ce are i se va da ( in ceea ce priveşte ce a făcut pentru Cristos), dar celui ce n-are ( chiar dacă el crede că ar avea ceva) i se va lua şi ce i se pare că are. Haideţi să ne trezim să nu mai încurajăm înbogăţirile peste noapte sub pretextul că Dumnezeu l-ar fi binecuvântat, căci Dumnezeu nu a promis nimănui prosperitate materială ci spirituală. Dumnezeu a zis cel ce are doua haine una să o dea celui ce nu are, noi cate avem şi cate dăm? Că fraţii şi surorile în fiecare duminică vin tot cu alte costume. Oare ne-a cerut Dumnezeu costume sau pocăinţă de care am uitat „că nu mai e la modă  şi nu se poartă”. Câte costume avea Pavel când vestea evanghelia? Astăzi sunt costume dar într-o haină ca Pavel nu mai e nici unul ci am rămas cu costumele căci cel care e în ele nu se mai vede.
Nu am văzut în viaţa mea un dintre marii pastor la discuţie cu un boschetar, dacă dumneavoastră ştiţi vreunul vă rog anunţaţi-mă.
Fraţilor de orice cult care vă numiţi creştini haideţi să ne trezim.

Articol scris de: Margea Gheorghe Florin

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: