PrediciPredici Video

Video: Florin Ianovici – Alergare cu Dumnezeu

Urmareste mai multe predici cu Florin Ianovici aici

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

  1. frate florine ascut foarte mul predici si de cite ori ascult si sotul meu asculta dar el nu este la credinta dar multumesc lui DE-ZEU ca ramine cite o picatura de apa si cind se umpe paharu vom fi inpreuna in biserica lui DU-ZEU

  2. frate Florine,eu nu m-am botezat inca,dar ascult multe predici de ale tale si a altor frati,si ma simt plina de bucurie si implinire sufleteasca cand va aud si va vad cum vorbiti cu atata har despre D-ZEU.Am primit de curand Noul Testament de la un frate,si ma bucur mult ptr ca vad lucrarea Domnului si intr-o pacatoasa ca mine.IL slavesc pe D-ZEU si pe Domnul ISUS HRISTOS,MANTUITORUL NOSTRU ptr toate faptele si dovezile ce mi le arata ca ma iubeste si pe mine pacatoasa si ingrijeste de mine.Binecuvantat este Domnul ptr bunatatea lui nemarginita si ptr ca d-ta ai intors multi oameni spre pocainta.multumesc DOMNULUI ISUS HRISTOS SI MARELUI NOSTRU DUMNEZEU.AMIN.

  3. Personal Ii multumesc din suflet lui Dumnezeu,pt Florin Ianovici !! Se vede ca viata lui este calauzita infiecare zi de Dumnezeul ceruriiilor, si al pamantului. Florin, si cu Vladimir Pustan, simt ca ma zideste sufleteste, ori decate ori ii ascult. Dumnezeu Sa-si gaseasca toata placerea in viata lor de zi cu zi !!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d