Emisiuni pentru copiiEmisiuni tv

Program pentru copii – Aleea cristale 2(video)

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

 1. Timpul fuge fara noi,alergam dupa nevoi,fara rost .
  Numai stim cine suntem ,unde mergem sau ce vrem,cu ce rost.
  Am uitat ca noi suntem ,fii nascuti din Dumnezeul prea inalt .
  Suntem prea obisnuiti ,suntem poate prea robiti ,de ce avem….
  (versuri din cantecul „VINE ISUS ” compus de Adi Gliga)

  Asa-i, noi oamenii suntem complet dezorientati si confuzi numai exista incredere si stabilitate in tara noastra, in viata noastra,in intreaga lume parca totul s-a terminat pentru noi oamenii si este totul numai in favoarea imaginii tarii ,material vorbind,noi oamenii suntem dispretuiti si lasati in voia sorti.
  Dar sa nu uitam noi suntem copii de Dumnezeu si El sa fie increderea si stabilitatea noastra,orice ar fi, Dumnezeu e taria mea ,a noastra,nu va lasati inselati si manipulati de situatia politica din tara noastra, chiar daca este intr-o situatie de urgenta si trebuie salvata de noi oamenii ,razbunarea sa fie a lui Dumnezeu si faca-se voia Lui in aceasta situatie ,rugaciuniile noastre sa fie facute cu ganduri pasnice si pline de iubire.
  Dumnezeu sa isi atinteasca ochii inspre noi si sa asculte rugaciunile facute cu credinta ,pace si iubire.

  Daniel 9:18 Pleaca urechea, Dumnezeule, si asculta! Deschide ochii si priveste la daramaturile noastre si la cetatea peste care este chemat Numele Tau! Caci nu pentru neprihanirea noastra Iti aducem noi cererile noastre, ci pentru indurarile Tale cele mari.Amin!

 2. Este de dorit sa se faca apel pe toata masmedia crestina inclusiv pe site-uri catre liderii bisericilor din toata tara sa initieze adunari speciale de rugaciune pentru tara.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: