StiriSTIRI MISIONARE

Toți membii unei biserici penticostale arestați

Nu știu dacă să pun pe seama vitezei de răspândire a informațiilor sau pe seama creșterii reale a violenței împotriva creștinilor, dar știrile din ultima vreme despre chinurile la care sunt supuși credincioșii s-au înmulțit considerabil.

În data de 23 decembrie o biserică întreagă a fost arestată de către poliția iraniană. Pastorul Farhad Sabokrouh, soția sa, Shahnaz Jizani,  precum și toată adunarea —inclusiv copiii — au fost arestați, încărcați întru-un autobuz și duși într-o locație necunoscută. Biserica iraniană din localitatea Ahvaz face parte din organizația Assemblies of God.

Deși o parte dintre membri au fost eliberați mai târziu, păstorul și soția, alături de alți lideri au rămas în arest. Este al treilea an în care au loc asemenea raiduri în bisericile iraniene în timpul Crăciunului.

“Rugăciunea pentru biserica persecutată este ceva vital, afirma George Wood, președintele Assemblies of God, iar rugăciunile noastre în sprijinul fraților și surorilor noastre care trec prin persecuții feroce sunt așteptate cu disperare.”

Sursa: rascumparareamemoriei.wordpress.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

  1. Daca va uraste lumea,stiti ca pe Mine ma urat inaintea voastra.Daca ati fi din lume,lumea ar iubi ce este al ei;dar,pentru ca nu sunteti din lume si pentru ca Eu v-am ales din mijlocul lumii,de aceea va uraste lumea. IOAN 15:18-19

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: