Articole de CraciunARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Care este esența Crăciunului?

Crăciunul este un timp pentru a sărbători tot ceea ce Dumnezeu ne-a dat și a făcut pentru noi. Este timpul pentru alungarea problemelor și presiunii, pentru a ne concentra asupra lui Dumnezeu. Dacă Dumnezeu ar fi vrut să comunice cu păsările, El ar fi devenit o pasăre. Dar El a vrut să comunice cu ființe umane și astfel El a devenit ca unul dintre noi și a venit pe pământ. Acum putem ști cum este Dumnezeu, deoarece Isus ne spune. (Ioan 8:19). Dintre toate felurile în care Dumnezeu ar fi putut veni pe pământ, a ales să vină în același fel în care fiecare dintre noi am venit, prin naștere. De ce?Pentru că nu a vrut ca noi să ne temem de El – și nimănui nu-i este frică de un bebeluș! Crăciunul ne spune că Dumnezeu vrea ca tu să-L cunoști pe El.
2.Fă din Crăciun un timp pentru salvare!
“…Vi s-a născut un mântuitor, care este Hristos, Domnul.”
Dacă am fi avut nevoie de informații, Dumnezeu ar fi trimis un profesor. Dacă aveam nevoie de guvern mai mult, Dumnezeu ar fi trimis un politician. Dar nevoia noastră cea mai mare este mântuirea, de aceea Dumnezeu ne-a trimis un Mântuitor. Ce este “mântuirea”? Este iertarea pentru trecutul meu, prezentul meu și o garanție pentru viitorul meu. Prin propriile puteri nu vom fi niciodata mântuiți, nimeni nu se poate mântui…ceea ce ne poate mântui este credința și pocăința in Cel care este Salvatorul nostru.
3.Fă din el un timp pentru împăcare!
“…pace pe pământ între oamenii plăcuţi Lui.”
Crăciunul este un timp pentru a restabili relațiile rupte sau tensionate. Este un timp bun pentru a spune „îmi pare rău” sau „vrei să mă ierți”? Este, de asemenea, un timp pentru a oferi iertare tuturor celor care te-au rănit. Prima dată fă pace cu Dumnezeu, iar apoi primești pacea lui Dumnezeu. Odată ce ai asta, o să îți fie mult mai ușor să faci pace cu oamenii.
Esența Crăciunului nu sunt cumpărăturile, bradul împodobit, mâncarea, ci Însuși Isus Hristos. Valorifică acest timp făcând din el un timp de sărbătoare, un timp de mântuirea sufletului tău și un timp pentru împăcare!

Pastor, Adrian Balta > tineri-devotati.devabaptist.ro

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. Scumpul meu frate observ ca marea majoritate a credinciosilor confunda sarbatoarea nasteri Domnului nostru Isus Hristos cu o sarbatoare pagana care venereaza un mos craciun (i-a pus numele de craciun care tradus inseamna nastere miraculoasa pentru a adauga la sarbatorile crestine, dar de fapt sarbatoresc un idol pagan care reprezinta un zeu al soarelui in cinste lui se taiau porci si isi faceau uni altora cadouri spunand ca sunt darurile acestui zeu. Se aseamana cu ce este in zilele noastre? Aceste evenimente parca sunt trase la indigo). Nasterea Domnul nostru Isus Hristos trebuie sa o sarbatorim zilnic deoarece El s-a nascut odata intr-un mod miraculos, (stim ca samanta neamurilor este a barbatului. Dar sunt doi oameni nascuti din Duhul Sfant, Adam si Domnul nostru Isus Hristos al doilea Adam). Primul Adam a adus omenirea in pacat, iar al doilea a adus mantuirea pentru oameni. El se naste zilnic in inimile celor ce-L primesc cu adevarat. Domnul sa va binecuvanteze.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: