MARTURII

MĂRTURIE – Mădălina Prodan 2

…continuare. Pentru prima parte (CLICK AICI)

Într-o seară am hotarât să începem o relaţie, dar când am ajuns acasă, în timp ce în rugăciunea mea eu îi ceream lui Dumnezeu să îmi spună dacă e bine ce am făcut, diavolul îmi dădea senzaţia că nu e bine ce am făcut, mă trimitea tot cu gândul să îi spun lui Gabi că am greşit, dar totuşi nu am facut-o, deşi eu credeam că Dumnezeu vroia asta. Ma gândeam că Gabi o să sufere mult pentru că el era atât de fericit şi nu puteam să îi stric fericirea. Timpul trecea, eu la Timişoara, el la Oravita(oraşul natal). Ne vedeam şi vorbeam des la telefon, dar eu lucram în Timişoara şi nu puteam veni mereu acasă. Gabi mereu încerca să îmi vorbească despre Dumnezeu, deşi îi era frică să nu mă depărtez de el pentru că era de o altă confesiune religioasă şi mereu când ajungeam la aceste discuţii eu mă enervam şi îi spuneam ca să mă lase în pace, la fel cum îi ziceam mamei. Într-o seară, în timp ce vorbeam la telefon am auzit nişte sunete care păreau a fi muzică şi l-am întrebat ce se aude, iar el mi-a zis că muzică. Iar eu, cu ton de reproş i-am spus :”Cum ascultaţi voi muzică? Voi, pocăiţii nu aveţi voie să ascultaţi muzică!” iar el mi-a zis că era muzică creştină. Mirată, i-am spus că vreau şi eu să ascult. L-am rugat să îmi facă şi mie un CD. După ce am vorbit, aveam un sentiment de regret, parcă cineva mă certa că i-am spus să îmi facă acel CD. Într-o seară a venit după mine la Timişoara să mă ducă acasă, şi pe drum am ascultat acea muzică. Nici nu vă imaginaţi ce luptă era în mine, plângeam de emoţie dar, ceva îmi zicea să schimb mereu melodia, să schimb muzica. Totuşi am continuat să ascultăm până acasă, şi am păstrat eu CD-ul.
După câteva zile Gabi s-a hotarât să mă prezinte familiei lui şi nici nu vă imaginaţi câte emoţii am avut atunci. Gabi credea că nu îl voi accepta pe el şi pe familia lui pentru că erau pocăiţi, însă eu simţeam un mare respect pentru ei.
Înainte şi după ce a plecat înapoi în Belgia, Gabi mă tot îndemna să merg la părinţii lui acasă, să merg cu ei la biserică, dar eu îi spuneam că mi-e ruşine (diavolul încerca prin orice mijloc să mă depărteze), dar mi-am luat inima în dinţi şi am mers la ei. Mama lui, cu glas domol şi cu ochii scumpi, m-a întrebat cand voi merge odată cu ei la biserică, iar eu i-am spus că va fi atunci când voi fi acasă
Am mers la biserică şi am rămas impresionată, îmi plăcea mult, era atât de frumos tot! Am hotârat să merg şi aici în Timişoara la biserică. Auzisem de la Gabi şi de la sora lui că este o biserică – cea mai mare din Timişoara – Elim, dar a durat până să ajung aici. Prima dată am venit cu prietena mea, cât de frumos a mai fost!
Ştiam de mult timp că, omul în prezenţa lui Dumnezeu, îşi schimbă starea, dar nu credeam că eu o să trec prin asta; mama îmi zicea mereu că ea plânge când se roagă, o vedeam şi eu, dar, eu îi ziceam că eu niciodată nu o să pot pentru că, eu sunt prea dură. Am trecut prin atâtea lucruri şi nu mai pot să plâng acum din orice, dar de cand am inceput sa merg la biserica, am inceput sa plang in rugaciune, eram mereu emoţionată. Un pic mai târziu mi-am dat seama că era prezenţa Divină care îmi aducea starea asta. Nu puteam să cred că eu eram atât de apropiată de Dumnezeu, îmi doream din totdeauna să fiu aşa, dar nu credeam niciodată că se poate întampla asta. Mă credeam prea “mică” să mi se întâmple tocmai mie, dar Dumnezeu ne iubeşte pe toţi şi noi suntem egali în faţa Lui. Acum e greu, mult mai greu ca înainte. Am plecat din locul în care lucram pentru că nu puteam să merg la biserică din cauza programului, iar acum e momentul în care eu vreau să descopăr cât mai multe despre Dumnezeu. Vreau să îmi continui drumul spre Dumnezeu, chiar dacă sunt atât de multe piedici… Vrăjmaşul mereu vine cu tentaţii, cu gânduri, cu pofte, dar Dumnezeu e şi El mereu pregătit să vină în ajutor atunci când îl chem în strâmtorare. Fraţilor, cine e mai puternic în lumea asta decât Dumnezeu? E adevărat, diavolul e rău şi ne face atât de multe rele, ne întinde atât de multe curse, dar noi suntem de partea Celui puternic, de partea Celui care l-a birut şi pe el, şi moartea. Slava Lui Hristos în veci de veci, Amin!

sursa: oaza.elim.ro

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

  1. Glorie lui Dumnezeu care este viu si adevarat si inca mai lucreaza harul Sau sa-si mai aduca copii in sanul bisericii Sale…e timpul cand isi va strange inchinatorii Sai in duh si adevar

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: