Intrebari & Raspunsuri

Horoscopul – Ce spune Biblia?

Horoscopul a devenit atât de obișnuit în viața oamenilor, încât cele mai multe ziare și reviste au rezervate câte o rubrică pentru el, iar la televizor zilnic apare cineva ca să anunțe horoscopul. Ce spune Dumnezeu despre aceasta și ce efect are asupra oamenilor horoscopul?

Practica horoscopului este păcătoasă

Dumnezeu spune în cartea Deuteronom 18:10–14:

Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor, de descîntător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi. Căci oricine face aceste lucruri este o urîciune înaintea Domnului; şi din pricina acestor lucruri va izgoni Domnul, Dumnezeul tău, pe aceste neamuri dinaintea ta. Tu să te ţii în totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tău. Căci neamurile acelea pe cari le vei izgoni, ascultă de cei ce citesc în stele şi de ghicitori; dar ţie, Domnul, Dumnezeul tău, nu-ţi îngăduie lucrul acesta. (Deuteronom 18:10-14) .. Citeste continuarea aici


Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

 1. SIMPLU SI REAL „HOROSCOPUL” ESTE VRAJITORIE.
  BIBLIC ESTE INCHINERE LA DEMONII NECURATI CE LUCREAZA IN GHICITORI, CEI CE CHIAMA VIITORUL, VRAJITORI SI ALTE SLUJBE SATANICE.
  FRATE CU ACEASTA INCHINARE ESTE SI „MOS CRACIUN” CARE ESTE CINTAT SI ADORAT IN LOCUL „FIULUI LUI DUMNEZEU, DOMNUL NOSTRU ISUS” CU OCAZIA SARBATORIRII NASTERII DOMNULUI.
  MASCATUL IN MOS CRACIUN SI CRACIUNITE ESTE DE ASEMENI O BLASFEMIE LA ADRESA CREATORULUI PRECUM SI COLINDELE IN ACESTE COSTUMATII.
  NU NE MIRA FAPTUL DE CE MAI AVEM ACTORI SI ACTRITE IN LOC DE SLUJITORI SFINTI.

 2. -,,Oare nu este Dumnezeu in Israel, de va duceti sa intrebati pe Baal-Zebub, dumnezeul Ecronului?„ (2 Imp c1v3) / -{{ vezi: Deut. c18 v10…14 !}}

 3. Referitor la horoscop;
  Citeste cineva horoscop ca sa ce?…nu este o intrebare care dovedeste necredinta oare?,daca cineva este din domnul dumnezeu adevarat nu are nevoia de nimic altceva decat dumnezeu,orice altceva ce nu este dumnezeu nu-i foloseste,nui- trebuieste este pacat,nu este de la domnul.
  Probabil necredinciosi o sa spuna ca Daniel a talmacit visul lui Nebucadnetar,sau alte exemple,dar acolo era vorba despre un om al domnului,nu despre oricare se uita la horoscop sau se increde in vise,sau in cei care talmacesc vise sau altele din astea.
  Domnul dupa ce prin duhul sfant locuieste intr-o persoana,acea persoana nu va mai avea nevoia de nimik inafara domnului.

 4. urasc horoscopul numai cand aud de el…adevarul despre noi il stie doar Dumnezeu ,numai El stie ce va fi in viitor nuu horoscoapele…daca sunt oameni care se cred copii ai D-lui si totusi cauta aceste lucruri D-l sa aiba mila de ei

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: