EDITORIALE

Bodo – Solutia lui Huidu: intoarcerea catre Dumnezeu!

Bodo – “Huidu n-are decat o singura solutie: intoarcerea catre Dumnezeu il va salva de absolut orice.

Invitatul lui Cristi Brancu in emisiunea “Agentul VIP” de la Antena 2, Bodo de la Proconsul a vorbit despre relatia lui cu Dumnezeu, venind cu un sfat si pentru Serban Huidu. Bogdan Marin, solistul trupei Proconsul, a povestit cum a trecut la pocainta acum doi ani, cand “toate ferestrele erau deschise spre partea rea si le-a inchis”.

 

“Ne-am gandit la faptul ca suntem foarte linistiti, ca avem o formatie care mergea foarte bine de 11 ani, aveam o casa frumoasa… atatea binecuvantari primite nu pot fi dintr-un singur loc”, a fost explicatia lui Bodo. El si sotia lui, Loredana isi doresc un copil “cu tot sufletul”, dar atunci “cand il va da Dumnezeu”.

Intrebat ce sfat ar avea pentru Serban Huidu dupa tragedia  accidentului in care a fost implicat, Bodo a raspuns prompt: “Huidu n-are decat o singura solutie: intoarcerea catre Dumnezeu il va salva de absolut orice. Mantuirea ii va salva si pe el, pe familia lui si pe toti din jurul lui.”

Citeste intreaga stire pe A1.ro via Flacăra Închinării

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

  1. Nu vreau sa fiu rea. Insa treaba cu mantuirea e cu dus si intors. Inainte sa te mantuiesti si sa fii impacat cu tine insuti trebuie sa platesti pentru ceea ce ai facut. Se vede clar ca Huidu n-are de gand. Pai asa, dragii mei, ne omoram intre noi ca chiorii si ne ascundem sub poala popii. Bun asa!

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura