ULTIMELE STIRI

Vreau sa citesc Biblia! Ce sfat imi dai?

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Imagineaza-ti ca oferi cuiva o Biblie. S-ar putea sa fe prima si ultima data cand l-ai intalnit pe omul ala. Experientele lui legate de Biblie au fost dezamagitoare. Poate ca atunci cand a citit prima data n-a inteles nimic, predicile si slujbele religioase l-au plictisit. Pe langa asta a mai auzit pe altii ca doar preotii trebuie sa citeasca Biblia si ca noi, oamenii de rand nu suntem vrednici. Altii poate i-au spus ca Biblia trebuie citita dupa un anumit ritual….


In perioada aceasta, impreuna cu alti frati, am oferit gratuit Biblii in Turnu Magurele si Alexandria. Acum imi dau seama ca ar fi fost mai bine daca impreuna cu Biblia le-as fi oferit si un indrumator – Cum sa citeasca Biblia. Poate ca cei mai multi nu cer ajutorul cuiva si daca intampina greutati in intelegerea ei, vor renunta. Acum vreau impreuna cu Biblia sa le ofer scris cateva indrumari ajutatoare. Tu ce zici?

Ce sfat ai da tu cuiva care vrea sa citeasca Biblia?

Iata cateva idei:

-de ce ar trebui sa citeasca Biblia?

-ce piedici intampina in citirea Bibliei si cum sa le depaseasca?

-cum si cat sa citeasca?

-ce sa citeasca? Ce pasaje i-ar fi de folos pentru inceput?

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (26872 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

2 comentarii la Vreau sa citesc Biblia! Ce sfat imi dai?

 1. Biblia este cuvantul Lui Dumnezeu si este VIATA sau MOARTE.
  Biblia a fost scrisa de sfinti ,proroci si apostoli prin indrumarea Duhului Sfant ,nici o slova nu este scrisa din mintea omului ,ci doar Dumnezeu a putut scrie si raspandii cuvantul Sau prin minti si maini omenesti si nu a putut fi oprita raspandirea ei.
  Atentie ! daca cineva primeste o Biblie si incepe sa citeasca din ea si respinge o singura slova din aceasta carte ,este scos din cartea vietii si de la pomul vietii si devine un hulitor al Duhului Sfant.
  Rom.2:1-29,5. Dar, cu impietrirea inimii tale, care nu vrea sa se pocaiasca, iti aduni o comoara de manie pentru ziua maniei si a aratarii dreptei judecati a lui Dumnezeu,
  6. care va rasplati fiecaruia dupa faptele lui.AMIN!

  Biblia e singura carte sfanta,iar cel care o citeste si nu implineste ce e scris in ea il batjocoreste pe Dumnezeu.
  Sfatul meu este ca aceasta Biblie sa fie raspandita si daruita numai celor doritori de a primii invataturile Lui Dumnezeu si sa le implineasca in viata sa ,caci altfel se fac hulitori si voi cei care le dati aceste Bibli fortat fara o indrumare ,va faceti partasi pacator lor ,caci le impuneti sa aiba o Biblie in casa fara sa le explicati ce este Ea ,(cuvantul Lui Dumnezeu),ce contine Ea (harul si calauzirea Duhului Sfant scris de copii Lui Dumnezeu sfintiti si incercati de Duhul Sfant) si ce poate face Ea(iti poate da viata vesnica prin iubire si iertare de pacate, daca nu le mai fac decand au primit cuvantul Lui Dumnezeu ) .
  Biblia este Isus Hristos descoperit in propriul Sau cuvant .
  Ioan .14:6 Isus i-a zis: „Eu sunt Calea, Adevarul si Viata. Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine. Amin!

  Ganditi logic,daca are cineva o Biblie in casa si acela comite toate pacatele legi SI NU MOARE FATA DE LEGE… NU POATE PRIMII DUHUL , caci slova omoara, iar Duhul da viata .
  (Rom.7:6 ),(2 Cor.3:1-18).
  Parerea mea este sa intrebati oamenii, daca vor o Biblie si de ce o vor ?!!
  Nu dati fortat Biblii la oameni ,ca ii faceti sa huleasca Duhul Sfant si mai ales daca nu au un indrumator umplut de Duhul Sfant ,nu ii indrumati la farisei care duc oamenii in ratacire si la o doctrina falsa,ci la oameni umpluti de Duhul Sfant ,ca sfintii din Biblie care duc oamenii la adevar si credinta in Domnul nostru Isus Hristos.
  Caci cei mai multi si mari hulitori sunt cei care au Biblii le citesc si nu le implinesc cu fapta si credinta si si-au facut o doctrina proprie.
  Pe mine Biblia m-a schimbat ,dar si eu am vrut sa ma schimb si traiesc cu frica de Dumnezeu, nu de oameni,m-a scos din dogme si doctrine ca sa traiesc o viata doar pentru Isus Hristos si stiu ca acesta Biblie ,acest cuvant a Lui Dumnezeu ma va condamna la moarte sau ma va salva in viata vesnica prin cea ce am crezut si infaptuit .
  Domnul Isus Hristos fie laudat in vecii vecilor.
  Ps.119:160 Temelia cuvantului Tau este adevarul, si toate legile Tale cele drepte sunt vesnice.Amin!
  Tit.3:8 Adevarat este cuvantul acesta si vreau sa spui apasat aceste lucruri, pentru ca cei ce au crezut in Dumnezeu sa caute sa fie cei dintai in fapte bune. Iata ce este bine si de folos pentru oameni! Amin!(*parerea mea).

 2. Corinarus // 24 iulie 2013 la 0:01 //

  Eu cred ca pentru un incepator ar fi bine sa inceapa cu psalmii si proverbele.Sunt ortodoxa dar citesc si am reusit sa ma apropiu de cuvantul Domnului cu biblia lui Cornilescu.In rest un singur sfat mai am : sa citeasca cu sufletul deschis, cu dorinta reala de a intelege , sa ceara ajutor acolo unde nu inteleg si sa nu treaca nici o zi fara ca macar un singur verset sa nu fie parcur Domul sa fie laudat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: