Botezuri

Timisoara: Botez la Elim

Duminica 23 Octombrie 2011 Biserica ELIM va oficia un Botez Nou Testamental, la care va invitam sa luati parte incepand cu orele 9.00! Sunteti asteptati dumneavoastra, prietenii, colegii, vecinii si toti acei care doresc sa asculte mesajul evangheliei! Invitat la acest eveniment va fi Virgil Neagu (Dumbraveni). Virgil Neagu va fi prezent si al serviuciul de dupamasa de la ora 18.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

5 Comments

  1. Duminica, 23 octombrie va invitam sa participati incepand cu orele 8.30 la evenimentul ce incununeaza birunta Domnului pentru sufletele care prin evanghezliare au intels ca trebuie sa-si salveze sufletele lor. Alaturi de acestia Evanghelia va fii vestita de catre fratele Virgil NEAGU (Dumbraveni). Si totodata va invitam sa luati parte si la servicul divin in care vm serba biruntele Domnului avandu-l predicator si de data aceasta pe fratele Virgil NEAGU.
    Va asteptam cu drag!

    http://www.elim.ro

  2. RECTIFICARE:
    Si totodata va invitam sa luati parte si la servicul divin de dupamasa, de la orele 18 in care vom serba biruntele Domnului avandu-l predicator si de data aceasta pe fratele Virgil NEAGU.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: