ARTICOLUL ZILEI

Care este alegerea ta?

În primele secunde după moarte, vei constata că de fapt tu nu ai murit!,
ci doar ai trecut într-o altă viaţă. Nu de reîncarnare, ci de aşteptare a judecăţii lui DUMNEZEU.Cu fiecare zi trecută din viaţă te apropii mai mult de veşnicie dacă te pocăieşti, iar dacă nu te pocăieşti te aşteaptă focul veşnic. (Marcu 3-25,26)

Era un om bogat, care se îmbrăca în porfiră şi in subţire; şi în fiecare zi ducea o viaţă plină de veselie şi strălucire. La uşa lui, zăcea un sărac, numit Lazăr, plin de bube. Şi dorea mult să se sature cu fărâmiturile, care cădeau de la masa bogatului; până şi câinii veneau şi-i lingeau bubele. Cu vremea săracul a murit; şi a fost dus de îngeri în sânul lui Avraam. A murit şi bogatul, şi l-au îngropat. Pe când era el în Locuinţa morţilor, în chinuri, şi-a ridicat ochii în sus, a văzut de departe pe Avraam, şi pe Lazăr în sânul lui, şi a strigat: ,Părinte Avraame, fie-ţi milă de mine, şi trimite pe Lazăr să-şi înmoaie vârful degetului în apă, şi să-mi răcorească limba; căci grozav sunt chinuit în văpaia aceasta.’ ,Fiule’, i-a răspuns Avraam, ,adu-ţi aminte că, în viaţa ta, tu ţi-ai luat lucrurile bune, şi Lazăr şi-a luat pe cele rele; acum aici, el este mângâiat, iar tu eşti chinuit. Pe lângă toate acestea, între noi şi între voi este o prăpastie mare, aşa ca cei ce ar avea să treacă de aici la voi, sau de acolo la noi, să nu poată.’ Bogatul a zis: ,Rogu-te dar, părinte Avraame, să trimiţi pe Lazăr în casa tatălui meu; căci am cinci fraţi, şi să le adeverească aceste lucruri, ca să nu vină şi ei în acest loc de chin.’ Avraam a răspuns: ,Au pe Moise şi pe prooroci; să asculte de ei.’ ,Nu, părinte Avraame’, a zis el; ,ci dacă se va duce la ei cineva din morţi, se vor pocăi.’ Şi Avraam i-a răspuns: ,Dacă nu ascultă pe Moise şi pe prooroci, nu vor crede nici chiar dacă ar învia cineva din morţi.”
Fa alegerea cea buna sa traiesti alaturi de Domnul.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. Prin natura, omul iubeste pacatul, si-L uraste pe Dumnezeu.Omul e cazut si e intr-o continua cadere. Nu poate cadea in sus! Ci, in jos.
    Daca esti sclav, si daca ai o vointa sclava, deci cum poti alege pe Dumnezeu? Omul va alege in functie de natura lui pacatoasa, si natura sa pacatoasa intotdeauna il face sa aleaga pacatul.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: