CAZURI UMANITARE

Ai sta nepasator daca ar fi copiii tai?

Unite de suferinţă > Observator.a1.ro

S-au născut într-o familie iubitoare dar boala le-a condamnat la o viaţă de chin. Este drama unor gemene din Arad, care din prima zi în care au venit pe lume, au învăţat ce înseamnă suferinţa. Acum au 1 an. Maria nu poate să meargă iar Ioana nu a văzut chipul mamei şi nici nu i-a auzit vreodată glasul. Au nevoie de ajutorul nostru. Au nevoie să fim trup şi suflet lângă ele.

Ştiu că aici pe acest site sunt mulţi creştini şi dincolo de barierele doctrinelor şi a religiilor, putem pune mână de la mână pentru a ne implica toţi în acest caz. Fiecare rugăciune contează, fiecare bănuţ, fiecare sfat. Haideţi să facem un lanţ şi să ajutăm. Cel mai urgent ar fi să procurăm un aparat auditiv pentru Ioana, care nici nu aude nici nu vede. Nu ştiu ce simte ea la 1 anişor al ei, să nu o poate vedea pe mamă şi nici auzi, dar ştiu că mână de la mână o putem ajuta să audă.

Pentru toţi cei care doriţi să luaţi legătura cu mama fetiţelor pentru mai multe detalii, vă rog să mă contactaţi pentru a vă da numărul de telefon al mamei.

Să nu uităm cea mai mare poruncă a Domnului: Să Îl iubim pe EL cu toată puterea noastră, cu tot cugetul nostru şi din toată inima, iar pe aproapele nostru ca pe noi înşine!!!

By FLORINA MARGEA!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

8 Comments

 1. Pentru cei care doriti sa ajutati financiar aceasta familie:

  Gheorghe Iamandii, cont deschis la Raiffeisen BANK Arad, Sucursala Podgoria,
  cont ron RO72 RZBR 0000 0600 1238 1050

  Fiti binecuvantati de Domnul toti care va implicati in orice mod!!!

 2. Momentan cea mai mare nevoie ar fi un aparat auditiv pentru Ioana, pentru ca ea nici nu vede nici nu aude! Daca cineva poate dona un aparat auditiv sa ne contacteze. Noi vom incerca sa strangem suma necesara pt un aparat!!

  Fiti binecuvantati!!!

 3. cum as putea ajuta an cazul fetitelor de la arad? va rog contactatima e-mail ad: renata16@ymail.com (despre ce suma este vb la cazul ioanei pt aparatul auditiv?)

 4. Azi le-am vazut pentru prima data pe fetite! Sunt ca niste papusi, sunt atat de dulci si cuminti! Ioana nici nu vede nici nu aude. Gangureste si rade mereu. Cand am luat-o in brate m-a prins cu manuta de bluzica ca sa ma simta apoi a pus capul pe umarul meu si s-a lipit cu totul de mine. E o minunatie! Ea are nevoie urgenta de aparate auditive, ca sa poata macar auzi glasul mamei. Costurile sunt de 10 000 lei, adica 1 singur aparat costa 5 000 lei! Nadajduiesc si cred din toata inima mea ca se vor gasi oameni cu suflet si cu bani care vor fi gata sa dea din ceea ce au pt aceasta cauza! Maria, a avut pana acum 2 operatii la ochii si vede, doar ca probleme cu vederea continua prin faptul ca isi fixeaza greu privirea, ochisorii alunecand…si are probleme locomotorii, manutele si piciorusele ii sunt intepenite, are nevoie zilnica de masaj, iar aceasta costa!! Sa ne rugam pt ele si mai presus de atat sa le ajutam! Mai sua aveti contul bancar deschis pe numele tatalui fetelor. Orice suma oricat de mica, este un simbol de dragoste si daruire pt aceste micute! DUMNEZEU SA BIENCUVANTEZE DARNICIA VOSTRA!!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: