PREZENTARI

Muzica în echilibru” de Frank Garlock și Kurt Woetzel

„Muzica în echilibru” de Frank Garlock și Kurt Woetzel
Studiul muzicii și al influențelor ei îl pune pe creștin în fața unui paradox complicat. Cu cât studiază și meditează mai puțin la muzică, cu atât își închipuie că știe mai multe despre ea. Însă cu cât studiază și meditează mai mult la muzică, își dă seama cât de puțin știe despre aceasta. Sperăm că această carte va atenua, într-o oarecare măsură, acest paradox cu care se confruntă credincioșii fideli învățăturii Bibliei.
Este muzica amorală? Răspunsul greșit dat la această întrebare a condus la o pervertire accentuată a principiilor stabilite în Cuvântul lui Dumnezeu privitor la muzică. Muzica în echilibru atinge esența acestei probleme pe care o abordează într-o manieră rațională și sobră. Folosindu-se de învățătura Scripturii și de experiența erudiților în domeniul comunicării, Frank Garlock și Kurt Woetzel oferă o soluție celor preocupați de a găsi rezolvarea la această problemă care i-a făcut pe atâția credincioși să se poticnească.
Având certitudinea că Biblia ne prezintă un text rațional și că oamenii buni sunt oameni raționali, cei doi autori au transpus munca anilor îndelungați de cercetare, studiu și aplicații practice ale principiilor care stau la baza unei muzici bune, într-un text scris pe înțelesul tuturor. Muzicienii profesioniști vor aprecia nivelul lor academic, iar cei laici își vor însuși cunoștințe bogate despre un subiect care pentru mulți a constituit o problemă în ultima parte a secolului XX. Așteptând venirea Domnului, credincioșii se vor putea bucura de beneficii enorme în urma studierii și aplicării principiilor prezentate în această carte.
Citind această carte prețioasă veți fi binecuvântați! Vrei să citești  această carte? Click aici!

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura