ANUNTURI

Vesti de la Monica

Azi noapte am vegheat-o indeaproape pe Monica petrecandu-mi noaptea cu ea in spital. Era linistita in privire desi inima ei batea foarte tare. La ora 4:00 a facut o hemoragie si mai puternica decat miercuri, apoi un stop cardiac. A fost resuscitata si i s-a factur transfuzie de sange. Starea ei nu e deloc buna. DUMNEZEU SA LUCREZE ca medici nu pot sa ii mai faca nimic si nu au ce sa ii mai faca decat sa o vegheze. Fiti in rugaciune langa inima ei plina de amaraciunea abandonului..

Nu sti cine este Monica? citeste click aici

http://crestintotal.ro/2011/08/29/dragostea-ta-o-poate-readuce-la-viata/

De Florina Margea

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

  1. Dumnezeu sa te binecuvanteze Flori,pentru gestul tau minunat,esti demna de a te numi crestina,ai facut tot ce ai putut impreuna cu celelate persoane ,dar dragostea de mama nimeni nu o poate inlocui .
    E mai bine ca a plecat printre ingeri ,decat sa fi suferit mai departe dorul imens si lipsa dragostei de mama .Nu am mai auzit de copii sa sufere dupa mame sau tati incat sa isi piarda viata, invers da,dar aceasta copiluta Monica ,chiar si-a iubit mama.
    Dumnezeu sa o odihneasca in cerul vesnic!

  2. Amin….acum e vesnic fericita, acum poate alerga, rade, si manca!! O vad asteptandu-ma acolo…unde va fi locul meu cand EL va veni…langa ea…sa o strang tare la piept si sa ii aud pentru ptima data vocea, sa o vad pentru prima data zambind si stringandu-ma pe nume!!! A fost, este si va ramane copilul meu de suflet!! 🙂

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura