Stiri

VIDEO: Monica fetita a murit dupa ce a fost parasita de mama iei!

O fetita in varsta de 12 ani din Arad a murit dupa ce s-a infometat, suparata ca mama ei a parasit-o, iar bunica a dus-o la un centru de plasament, nefiind in stare sa o ingrijeasca.

Florina Margea(CrestinTotal) s-a ocupat de fetita voluntar timp de o

 

luna, a spus ca aceasta a fost dusa la centru de catre bunica, pentru ca nu a mai putut sa o ingrijeasca. Fetita a refuzat hrana si nu dorea sa comunice cu nimeni, iar ulterior a fost dusa la spital, unde a murit.

„Asistentii sociali au venit, medicii au ingrijit-o, dar afectiunea mamei a fost principalul factor care a afectat-o pe fetita. Psihologul a incercat tot felul de terapii, insa fetita a fost inchisa in ea, avea momente in care comunica si momente in care refuza pe oricine. Telefonul mamei e inchis, intra casuta vocala. Are un unchi care a spus ca nu vrea sa se implice”, a declarat Margea, la Antena 3.

Voluntarul a adaugat ca mama nu era decazuta din drepturile parintesti, motiv pentru care fetita nu putea fi data in grija statului. Se pare ca mama a vizitat-o pe fetita la spital de cateva ori, insa la un moment dat a plecat si nu s-a mai intors.

Copila avea doar 20 de kilograme la varsta de 12 ani, au declarat reprezentantii spitalului din Arad.

Angelica Stana, reprezentant al Directiei pentru Protectia Copilului, a declarat ca era pe rol un proces de plasare a copilului in Timisoara, pentru a fi aproape de rude.

„Cazul a fost sesizat cand fetita a fost internata in spital, din cauza diagnosticului grav pe care il avea a ramas internata. Copilul inainte a fost internat la spitalul ‘Louis Turcanu’ din Timisoara”, a declarat Stana.

Purtatorul de cuvant al IPJ Arad, Camelia Tuduce, a declarat ca politia s-a autosesizat in acest caz, pentru a afla in ce conditii a murit fetita.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

10 Comments

  1. Ce sa zic… Dumnezeu are planul Lui in toate lucrurile, m-am intristat cand am auzit vestea prin mass-media, dar m-am si bucurat ca totusi am putut da un exemplu crestin prin Florina Margea, caruia ii multumim pentru tot ce s-a implicat. Dumnezeu sa-i rasplateasca.

  2. Paul…stii, Bibilia spune ca Dumnezeu a pregatit faptele bune pentru fiecare dintre noi, iar noua ne ramana doar sa umblam in ele! Eu nu am facut decat sa scult de Domnul, restul a facut EL, TOT!!! Si daca Dumnezeu a spus STOP in dreptul Monicai, e pentru ca a spus STOP sufeintei ei. E dureros, e trist, imi va lipsii, dar stiu ca sus in cer o voi intalnii!!!

    Fii binecuvantat PAUL cu intreaga ta familie!!

  3. Da da, ca din intamplare eram cu tricoul pe mine…macar de il aveam pe cel negru 🙂 Vara viitoare o sa imi comand toate culorile!!!

  4. DOAMNA FLORY AM PLINS CIND AM VàSUT CE SA INTIMPLAT CU MONICA, NUSTIU CE INIMà ARE ACEEA MAMà… AM O FETITà DE ZECE ANI SI NU POT SO LAS LA MAMA MEA IN ROMàNIA ,NU POT STA DEPARTE DE EA NICI IN VACANTà … FAC SACRIFICI MARI AICI IN ITALIA , …. Mà BUCUR FOARTE MULT Cà SUNT SI PERSONE BUNE CA TINE….. Sà-TI DEA D-ZEU SàNàTATE SI PUTERE …. MIRELA DIN ITALIA

  5. Mirela, Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa te ajute sa fi o mama model pt fetita ta! Nu pot sa o judec pe mama (desi omeneste vorbind…merita judecata pt tot ce a facu), dar eu de cand nu mai e Monica plang zi de zi si simt un gol imens in mine! Imi pare rau ca doar in ultima luna din viata ei am cunoscut-o, dar imi pare bine ca i-am vorbit de Isus si am putut sa ma rog langa patul ei impreuna cu alte tinere si cu pastorul meu. Dumnezeu a luat-o la EL ca prea grea a fost suferinta ei si prea multa amaraciune a acumulat in sufletelul ei de copila! Dumnezeu e drept si stie cel mai bine ce are de facut chiar daca noi spunem de multe ori DE CE!!!

    Fii binecuvantata Mirela impreuna cu intreaga ta familie si sa ne vedem sus in cer cu Monica si toti acei care L-au iubit pe Domnul si doresc venirea Lui!!! Te pup si te imbratisez cu drag de la Arad!!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: