ConcursuriPREZENTARI

Concurs: Castiga bilete la concert!

Avem bucuria ca împreună cu TKEntertainment UK, Evenimente Creștine, și Libraria Crestin Total să vă invităm la un concurs de fotografie cu tematică biblică “Concert crestin”.

Pentru acest concurs aştepam fotografii care sa fie facute la un concert crestin, si sa fie specificat in email unde a fost concertul, cine a concertat si data.

Dacă aveţi o imagine care se încadrează la această tema trimiteţi la adresa: crestintotal@yahoo.com, cu subiectul „pentru concurs”.

Din 10 Septembrie dam START LA VOT! Cele mai votate 10 fotografii vor intra in atentia jurului. Primele 10 poze votate vor fi jurizate de un grup de fotografi cu experienţă si cea mai reusita poza va castiga PREMIUL I.

PREMIUL I

2 invitații la Concertul ERNIE HASSE & SIGNATURE SOUND de la București Sala Palatului 28 octombrie 2011

PREMIUL II

Se va acorda unui blogger care anunta despre acest concurs pe site-ul sau blogul lui printr-un anunt si prin postarea bannerului concursului in partea de sus a site-ului pe toata perioada concursului, cu link către această postare. Administratorul care va reusi se aduca cei mai multi vizitatori va castiga!

Premiul II

ROMAN – PROMISIUNEA PRIMAVERII

ROMAN – AMINTIRILE INIMII

CD –VIS DE COPIL

Am anuntat din timp acest concurs ca sa oferim cat mai multor persoane sanse egale. Deci asteptam pozele pe adresa: crestintotal@yahoo.com. Trimite acum poza!

Imaginile pot fi trimise pe adresa crestintotal@yahoo.com până la data de 30 septembrie 2011 inclusiv. În e-mail trebuie specificate numele si prenumele.

Alte poze care nu corespund temei nu vor fi acceptate in concurs!

Pozele inscrise in concurs vor putea fi folosite pe viitor la diverse proiecte.

  • Este obligatoriu ca poza înscrisă în concurs să fie făcuta de cel ce se inscrie, sau ca persoana respectivă să apară în acea fotografie.
  • O persoană se poate înscrie în concurs cu o singura poza
  • Pot participa si persoane aflate in afara Romaniei, dar premiile vor fi trimise doar in Romania.


ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: