ANUNTURI

Dupa Tabăra Peniel 2011

Stimati prieteni,

Va scriem cu mult drag si bucurie despre modul in care Dumnezeu a lucrat si de data aceasta la tabara Peniel „Incandescent” din Romania. Putem afirma cu toata indrazneala ca Dumnezeu a ascultat fiecare motiv de rugaciune referitor la Peniel:

1. in ciuda unor furtuni anuntate in toata tara, soarele a stralucit peste noi pe toata perioada taberei;
2. predicatorii, seminaristii si formatiile care ne-au condus in inchinare au slujit ca pentru Domnul;
3. Dumnezeu a adus in tabara peste 800 de participanti (incluzand vizitatorii) intr-o zona in care lucrarea Peniel nu este inca suficient dezvoltata (BV);
4. prezenta Duhului Sfant s-a simtit din prima si pana la ultima sesiune: zeci de tineri si-au dedicat viata Domnului, cel putin 22 de persoane au fost umplute/botezate cu Duhul Sfant, unii au primit daruri supranaturale, altii au raspuns chemarii la slujire/misiune.

Tot „In Step” cu Duhul (tema intalnirii) s-a desfasurat si tabara Open Heaven din TN de la inceputul lunii august. Peste 230 de participanti au putut sa se inchine liber unui Dumnezeu care a schimbat vieti, a restaurat relatii deficitare, a iertat trecutul si a dat o noua sansa celor care s-au intors la El. Atmosfera si atingerea Domnului nu vor fi uitate de participantii la COH pentru multa vreme! Domnul sa binecuvanteze si sa rasplateasca familiei Curelar si echipei de lideri de la Open Heaven pentru toata slujirea lor!

Ne rugam si asteptam ca lucrarea sfintitoare a Duhului Sfant sa se vada si in continuare in viata participantilor la taberele acestea. Fie ca nimeni si nimic sa nu stinga incandescenta duhovniceasca din viata voastra!

Cu drag,

Echipa Peniel

PS. Cea de-a 7-a conferinta a familiilor tinere Peniel va avea loc pe 16-18 sept. la Valea Draganului, CJ.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: