PREZENTARI

„Ancora speranței” de Romaine Stauffer

Familia lui Sandi nu a fost distrusă, ci în repetate rânduri a fost dezmembrată.
Respingerea, jignirea, indiferența, băutura, trădarea și revolta – toate acestea au făcut parte din copilăria lui Sandi. Mama ei bețivă, care se purta rău cu ea, a acordat mai multă atenție bărbaților imorali din viața ei, decât nevoilor arzătoare ale copiilor ei de a fi iubiți și ocrotiți.
Această istorisire adevărată ne arată nu numai copilăria ei tristă și adolescența confuză, ci și răspunsul ce la găsit la Dumnezeu. Sandi a învățat că acolo unde se înmulțește păcatul, harul lui Dumnezeu este din belșug.
Citește povestirea vieții ei și bucură-te de providența și harul lui Dumnezeu. Citește și plângi pentru mulțimea de oameni din societatea noastră care sunt în aceeași situație, dar încă nu L-au întâlnit niciodată pe Dumnezeu.

Vrei să afli mai multe despre această ofertă? Click aici 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. O carte ce merita a fi citita de mai multe ori pentru a lua ca exemplu suferintele prin care a trecut Sandi si la rindul nostru ca parinti sa ne punem toata credinta doar in El si sa nu repetam greselile mamei din,,Ancora Sperantei”…O carte ce iti arata ca Dumnezeu lucreaza si ajuta pe orice copil al Lui ce duce lipsa de dragoste…

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: