ANUNTURI

Comunitatea Regională Penticostală Arad – Un nou sediu

 Pentru Comunitatea Regională Penticostală Arad, ziua de 29 iulie 2011 a venit să aducă motive de mulțumire și laudă la adresa lui Dumnezeu, care a făcut posibilă construirea unui nou sediu în Arad pe strada Miron Costin nr.2a. După ce sediul acestei instituții ecleziale s-a mutat de cinci ori la diferite adrese, iată în sfârșit, un loc în inima municipiului Arad, destinat exclusiv Comunității Regionale Penticostale, cu un spațiu generos, oferind toate facilitățile de care era nevoie. Sediul se află în imediata apropiere a Consiliului Județean Arad, în zona cunoscută arădenilor sub numele „Pădurice”.
În ziua mai sus amintită, membrii comitetului CRP Arad, împreună cu pastorii locali au venit să aducă mulțumiri lui Dumnezeu și sa marcheze ziua unei noi binecuvântări date de Domnul.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. Este foarte trist ca s-a ajuns la aceasta risipa uriasa de resurse, acum cind in Bisericile din Romania sunt mii de crestini cu familii foarte sarace… In plus, sunt mii de tineri penticostali cu scoli si facultati absolvite care nu-si gasesc slujbe si o duc f.greu… Dar daca veti cauta pe site-ul Secretariatului de Stat pt.Culte veti descoperi marea deturnare de fonduri facuta de conducatorii Cultului Penticostal si ai C.R.P. Arad, care in loc sa redistribuie miliardele de lei primite de la Stat de catre Cult pentru ajutorarea bisericilor rurale sarace, le-a dirijat fraudulos spre aceasta cladire monumentala… faraonica, babilonica…

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: