PREZENTARI

Seria „Anotimpurile inimii” de Janette Oke

Seria „Anotimpurile inimii” la doar 75 de lei. La comandarea acestei serii de pe site-ul nostru, pe lângă prețul redus, primiți și transportul GRATIS!
Din acestă serie fac parte romanele: A fost odată într-o vară, Vânturi tomnatice, Iarna nu ține o veșnicie și Promisiunea unei noi primăveri.
În această nouă serie, autoarea Janette Oke, ne invită să fim alături de Josh când, la început de drum în viață, el se confruntă cu tot felul de decizii de luat. Provenind dintr-o familie mai… „specială”, Josh trebuie să se confrunte cu plecarea matușii sale pe care a vazut-o ca pe o mamă. Mai apoi, ajungănd la școală, Josh se îndrăgostește și peste toate problemele cu care se confruntă în acest moment, el trebuie să ia decizii care vor influența viitorul său și scopul său în viață.
Această nouă serie este cadoul perfect pe care ți-l poți face la plecarea în vacanță. Fiecare roman care alcătuiește seria „Anotimpurile inimii” este o lectură excepțională care îți poate satisface atât plăcerea de lectură cât și nevoia de creștere spirituală.
Vrei să afli mai multe despre această ofertă? Click aici 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: