PREZENTARI

Evanghelizarea in postmodernism

Dupa cum stiti, evanghelizarea este mandatul fiecarui crestin.

In urma pocaintei, unul dintre primele lucruri pe care le facem este evanghelizarea. Abia asteptam sa spunem si altora despre experienta noastra. Stim ca nu este o activitate tocmai usoara. Cere timp, efort, planificare, daruire si cu toate acestea nu poti fi sigur ca rezultatele vor fi cele dorite. De cate ori nu s-a intamplat sa va investiti timpul si energia in evanghelizare ca sa constatati la urma ca metoda aleasa nu este cea mai buna. Acum aveti la indemana cartea Evanghelizarea in postmodernism.

Doresc sa command lucrarea(click aici) “Evanghelizarea in postmodernism”

NU UITATI! Evanghelizarea

– Este una dintre cele mai importante porunci pe care Mantuitorul le-a dat Bisericii. Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin. .” (Matei 28:19)

– Este OBLIGATIA FIECARUI UCENIC . Pavel scria In prima lui epistola catre Corinteni: “Dacã vestesc Evanghelia, nu este pentru mine o pricinã de laudã, cãci trebuie s-o vestesc; si vai de mine dacã nu vestesc Evanghelia!”

– Poate fi realizata intr-un mod efficient numai daca intelegem vremurile in care traim

Doresc sa command lucrarea “Evanghelizarea in postmodernism”

Daca in epoca moderna necredinta si suspiciunea fata de textul Sfintelor Scripturi  a spulberat credinta multora, in postmodernism metodologia diavolului este de a raspandi ideea ca nimic nu este absolut, ci totul este relativ. Evanghelizarea in postmodernism este asadar o carte foarte importanta, care prezinta metodele postmoderne de evanghelizare.

 16% dintre crestini spun ca nu stiu cum sa faca evanghelizare. Cautati o metoda pentru vremurile noastre? Nimic mai simplu.

Va oferim Evanghelizarea in postmodernism  In 48 de ore o puteti avea pe biroul dvs.!

Doresc sa command lucrarea “Evanghelizarea in postmodernism”

 Ca sa intrati in posesia lucrarii  in varianta dorita (Carte tiparita, 325 de pagini, format A5) nu trebuie decat sa completati datele dvs pe formularul on-line sau sa ne sunati la 0359-425990 intre orele 8-16.30 de luni pana vineri.

In maximum 2 zile lucratoare veti primi cartea la dresa indicata, in sistem ramburs (veti achita contravaloarea produsului, curierului, la livrare).

In plus, primiti un catalog cu cea mai variata gama de biblii in limba romana!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: