Tabere

Tavara de Vara QUIVER 2011

Tabara de vara, pentru tineri, Quiver, editia a -IV- a este organizata de slujirea Ellel Romania in parteneriat cu mai multe biserici neoprotestante din tara noastra. Ellel Ministries International, isi are inceputurile in Anglia, in anul 1986 cand Peter Horrobin, intelege importanta procesului de restaurare pe care crestinii trebuie sa il incepa dupa momentul convertirii.

Tabara Quiver, se adeseaza, in principiu, tinerilor cu varste cuprinse intre 18 – 35 de ani, dornici sa isi aprofundeze relatia cu Dumnezeu in moduri practice. Anul acesta sub titlul ‘ 10 minciuni pe care le cred tinerii’ tabara, va pune la dispozitia celor prezenti, invatatura despre identitate, acceptare, sexualitate, iertare, frica, abuz si multe altele.

Locatia taberei este in localitatea Dezna, judetul Arad, la 10 km de statiunea Moneasa. Intr-un cadru natural, la poalele muntilor Codru Moma, tabara Quiver promite un mediu linistit, dar potrivit pentru participanti.

Sesiunile taberei , pe parcursul celor 6 zile, includ lauda si inchinare, invatatura, sesiunii practice, workshopuri de teatru, arta, sesiuni de consiliere, competitii sportive, seri de filme, foc de tabara etc.

Cazarea este all inclusive.

Pentru mai multe informatii sau detalii despre editiile anterioare, va rugam vizitati www.quiver.ro.

Flavius Ilioni – Loga pentru CrestinTotal.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: