ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Pregătire, pregătire, s-a împlinit.

În vremea noastră ( vremea din urmă), puţini se mai pregătesc pentru răpirea bisericii lui Dumnezeu. Satan încearcă să păcălească pe cei mai mulţi, prin diferiţi oameni asa zişi (pastori, profeţi etc.), care dau date false, ca sa-i atragă de la ziua răpiri şi să n-o mai aştepte crezând că va fi colo peste veacuri multe. Să nu uităm că Biblia ne spune că mulţi de la răsărit şi de la apus vor sta la masa mirelui iar fii împărăţiei for fi scoşi afară, şi nu se referă numai la poporul Israel ci şi la toşi cei ce au cunoscut şi nu s-au pregătit

Umblând prin mai multe biserici am simţit multă răceală ( specific vremii din urmă), şi m-am întrebat câţi sunt pregătiţi stând gata pentru răpire.

Într-un vis în noapte Dumnezeu mi-a arătat momentul răpirii dar nu a venit ci mi-a spus încă nu sunteţi gata, de acea zăbovesc să vin. Problema mare este că această zăbovire are un sfârşit, eu şi tu ce facem suntem sau nu pregătiţi?

Să nu ne înşelăm ca-n cer o să zburăm când alţi pentru mirele Isus chear viaţa si-au dar, eşti tu gata să îţi dai viaţa pentru El? Frate şi soră să ne pregătim şi să stăm gata, să nu cumva să ardem în foc, căci după răpire numai o şansă mai este dar nu va mai fi milă şi atunci Satan va face ce va vrea câtă vreme are,  şi toţi care nu vor face cum vrea el vor fi martirizaţi căci milă nu mai este.

Dumnezeu să ne ajute să plecăm de pe pământ cu el în cerul sfânt

Scris de Margea Gheorghe Florin,®www.CrestinTotal.ro

In fiecare Miercuri un nou articol de Margea Gheorghe Florin

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

Related Articles

2 Comments

 1. Amin.
  Rapirea este o taina pe care numai Mireasa o stie ,cea care v-a fi rapita, dar in acelasi timp vine si mantuirea oamenilor.
  Rapirea este doar pentru Mireasa care este un numar f .mic de oameni pe care si L-a ales Dumnezeu inainte de intemeierea lumii si a trecut de-alungul epocilor in toate etapele de justificare ,sfintire si a primit botezul cu Duhul Sfant pentru desavarsire.Dar mantuirea v-a fi peste intreg pamantul pentru cei care s-au pocait sau se pocaiesc si au dat Slava Domnului,inainte si de-alungul necazului cel mare,deci nu numai Mireasa v-a fi dusa in cer ci si cei mantuiti care vor fi imbracati in haine albe.Sa nu confundati rapirea care v-a fi un nr f mic de sfinti dusi sus la cer inainte de nacazul cel mare,cu mantuirea care v-a fi in nr f. mare ,acestea sunt doua acte diferite, dar ajung in acelasi loc,in imparatia Lui Dumnezeu.Exista o sansa mare pentru toti oamenii sa se pocaiasca si sa creada in Fiul Lui Dumnezeu in Isus Hristos ,sa se boteze in Numele Lui, sa ii dea Slava ,cinstea si onoarea cuvenita ca sa vina Mantuirea peste ei.
  Apoc.7 1_17, 10. si strigau cu glas tare si ziceau: „Mantuirea este a Dumnezeului nostru, care sade pe scaunul de domnie, si a Mielului!”
  aceasta v-a fi dupa rapire cand Isus va fi cu Mireasa Lui in cer si v-a sedea pe scaunul de Domnie.
  Din pacate nu toti putem fi Mireasa Domnului si dusa in rapire ,dar sa ne multumim si cu mantuirea venita de la Dumnezeu si fagaduinta data celor ce se pocaiesc cu adevarat ,nu doar cu numele.

  Asa ca…..! Dumnezeu sa aiba mila de noi toti ai Lui si sa fim gasiti cu pecetea Lui la venirea Domnului si sa iesim afara din tot cei necurat.

  Apoc.22:17. Si Duhul si Mireasa zic: „Vino!”, si cine aude sa zica: „Vino!”, si celui ce ii este sete sa vina; cine vrea sa ia apa vietii fara plata!Amin.

  (parerea mea ref.la acest articol si poate ca ….conteaza pentru cineva )

  Domnul sa va binecuvanteze.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: