ULTIMELE STIRI

Dorinţa femeilor de a fi iubite

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Noi femeile tânjim să fim iubite. Căutăm afecţiune oriunde. Atenţie. Dorim să ştim că suntem dorite, că cineva ne-a observant, că nu trăim în zadar. Sentimentele acestea se accentuează în mod special la fetele care nu au avut parte de acea dragoste de tată. De relaţia tată-fiică. Ne trăim viaţa încercând să acoperim golurile din ea, cu alte lucruri. Şi uite aşa, se formează tot mai multe goluri. Treptat, ne aruncăm în braţele oricărui bărbat care ne oferă afecţiune, profităm de orice armă avem pentru a obţine un gram de atenţie…şi la sfârşitul zilei ajungem să ne simţim tot nedorite.


Ne bate inima tot mai tare de câte ori ne spune cineva că suntem frumoase. Nu ne vine să credem asta, suntme convinse că un gest frumos făcut, trebuie să fie înapoiat cândva. Suntem suspicioase şi ştim că orice favoare are un preţ. Suntem rănite şi tot ce am dorit este să găsim pe cineva care nu doreşte să profite de slăbiciunea noastră. Şi uite aşa, alergăm dintr-o parte în alta, dintr-un loc în altul, din braţele cuiva, în braţele altcuiva. E greu să fii vulnerabilă din punct de vedere sentimental. Ajungem să ne distrugem viaţa noastră şi mai apoi, pe a altora. Privim în trecut şi vedem câte compromisuri am făcut,câte păcate şi cât de mult am coborât valoarea propriei noastre persoane. Şi totul a pornit de la un simplu gând. Am dorit să ne simţim iubite. Abia într-un final, când am făcut atâtea greşeli, ne gândim să apelăm la Dumnezeu. Abia când aceasta rămâne ultima obţiune, când bărbaţii au profitat din plin de noi, alergăm la ultima sursă. La singura persoană care ne-ar dărui iubirea fără nici un gând ascuns: Isus. Acolo, ne aruncăm la persoanele Lui şi-I strigăm: spune-mi ce vrei să-Ţi dau ca să mă iubeşti! Atunci aflăm că El nu vrea decât inima noastră…că El oricum ne iubeşte, indiferent de ce-I oferim. Noi femeile tânjim să fim iubite. Dar nu realizăm că avem de cine. De Dumnezeu.

Alina Ilioi by : Flacăra Închinării


Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (26812 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

4 comentarii la Dorinţa femeilor de a fi iubite

 1. Hellas // 6 iunie 2011 la 18:11 //

  ciudat,eu niciodată nu m-am simţit aşa.:))
  am citit prea multe cărţi ca să nu ştiu cum să mă feresc de băieţi,de relaţii eşuate şi de vise neîndeplinite.:)

 2. monica // 7 iunie 2011 la 8:57 //

  Stiti ce cred eu ,ca Eva a mers la acel pom in Eden si a fost inselata de sarpe ca nu a simtit iubirea Lui Adam, ea cauta ceva si nu gasea IUBIREA si astfel ea fiind femeie a fost inselata si apoi scoasa afara din Eden.
  Stiti ca femeia cauta iubirea, iar barbatii cauta doar femeia? !!de aceea mult femei cautand iubirea au dat numai de barbati care nu daruiau iubire ,caci barbatii nu cauta asa ceva la noi,ei vor doar o femeie langa ei si sa arate cat mai sexy sau sa fie cat mai inteligenta si atat ,va spun ca acestia au inca samanta si natura lui Adam in ei.
  Adam nu o iubea pe Eva asa era natura lui, el o considera doar un ajutor pentru el. In Biblie nu scrie ca o iubea pe Eva.
  Si deatunci de la inceputul lumii unele femei cauta iubirea ,dar da tot de serpi veninosi,inselatori si mincinosi, care le amagesc, le lasa si apoi rad de ele.
  Dar Dumnezeu a vazut dorinta unor femei si a unor barbati si de aceea L-a trimes pe Fiul Sau Isus Hristos pe pamant ,sa aduca iubirea pe care o cauta Eva in Eden si nu a gasit-o caci iubirea adevarata era Dumnezeu,iar Eva o cauta pe pamant,dar aceasta iubire a Lui Isus sa dainuiasca vesnic in inimile noastre si in vietile noastre atat la barbati cat si la femei, IUBIREA LUI ISUS HRISTOS E VESNICA NU DOAR AICI PE PAMANT.
  De aceea Ap.Pavel a zis :
  Efes.5:5. Barbatilor, iubiti-va nevestele cum a iubit si Hristos Biserica si S-a dat pe Sine pentru ea,
  26. ca s-o sfinteasca, dupa ce a curatat-o prin botezul cu apa prin Cuvant,
  27. ca sa infatiseze inaintea Lui aceasta Biserica, slavita, fara pata, fara zbarcitura sau altceva de felul acesta, ci sfanta si fara prihana.
  28. Tot asa trebuie sa-si iubeasca si barbatii nevestele, ca pe trupurile lor. Cine isi iubeste nevasta se iubeste pe sine insusi.Amin
  Adevarata iubire a venit pe pamant odata cu Fiul Lui Dumnezeu ,FERICE DE CINE O AFLA .
  IUBITI-VA UNI PE ALTII ,CACI IUBIREA E DE LA DUMNEZEU PENTRU NOI TOTI OAMENII ,PRIN ISUS HRISTOS.

 3. samuel muntean // 7 iunie 2011 la 20:05 //

  frumos si interesant articol,Alina.Domnul sa te binecuvanteze!

 4. Fiecare om are nevoia de a fi iubit,de a avea valoare si semnificatie.cu atat mai mult,femeia care este un vas mai slab, mai sensibila.De aceea eu promovez abstnenta in randul tinerilor.Este bine sa ii educam ca ei sa cunoasca voia lui Dumnezeu sa fie morali.Mai bine sa fie implicati in tot felul de activitati cu tinerii,in Biserica ,decat sa guste din acest pacat .Poate sa apara o sarcina nedorita,si de aici un lung sir de evenimente care isi pun amprenta pe trupul si psihicul acestei tinere care nu a fost ascultatoare de Dumnezeu. Este mai usor sa previi,decat sa tratezi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: