ULTIMELE STIRI

Unde este casa ta?

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

2 Corinteni 5:1  Ştim, în adevăr, că, dacă se desface casa pământească a cortului nostru trupesc, avem o clădire în cer de la Dumnezeu, o casă, care nu este făcută de mână ci este veşnică. De multe ori m-am lăsat şi eu cuprinsă de amărăciune, întrebându-mă „Şi acum eu unde voi sta?” Aveam vise măreţe, să îmi iau un loc de casă la ţară şi să îmi ridic o casă unde să locuiesc cu soţul meu. Dar planurile mele nu au fost şi planurile Domnului şi nu am avut posibilitatea financiară să cumpăr acel loc pentru casă. Apoi am început să îmi fac tot felul de planuri în inima mea, cu privirea la locuinţa unde voi sta după nuntă. Îngrijorarea m-a cuprins de atâtea ori şi mă ţinea strâns legat. Şi am luat


hotărârea să las totul în mâna Domnului. Şi dacă nu voi avea niciodată casa mea ridicată de mine, eu nu mă întristez. Pentru că Domnul e gata să vină şi pământul se va topii de groaza acelei zile când se va arată Domnul meu şi El ne va duce pe toţi la locuinţa noastră care este sus în ceruri, o locuinţă făcut de mâna Celui ce e veşnic Împărat. Şi cel mai mult Domnul mi-a vorbit prin cântarea de la Speranţa pe care vă rog să o ascultaţi cu atenţie:

Ioan 14:2  În casa Tatălui Meu Sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Să nu vă îngrijoraţi fraţii mei că nu va fi loc în cer. Acolo este loc pentru toţi. Acolo nu se v-a mai certa nimeni pentru averi, pentru pământuri sau pentru casă. Acolo va domni pacea şi vom avea bogăţii cum nici nu ne putem imagina. Vom umbla pe străzi de aur şi splendori de nedescris ne vor înconjura toată veşnicia.

Matei 7:24 De aceea, pe orişicine aude aceste cuvinte ale Mele, şi le face, îl voi asemăna cu un om cu judecată, care şi-a zidit casa pe stâncă. Ce înseamă casă zidită pe stâncă? Înseamnă să ai perspectivă de viitor. O casă zidită pe malul mării, va fi luată de valuri, dar o casă zidită pe stâncă nu va fi clintită. Referindu-ne la noi ca şi creştini, dacă ne strângem comori în cer, vom avea o casă veşnică, zidită pe stâncă şi această stâncă este Isus. Tot ce încredinţăm în mâna Lui nu vom pierde niciodată.

Proverbe 15:6 În casa celui neprihănit este mare belşug, dar în câştigurile celui rău este tulburare. Şi ce folos să ai o casă mare, plină de belşug, dar cu ceartă şi ură? Ce folos să zideşti vile, dar să fie goale, pentru că nu ai înţelegere cu soţul, cu soţia sau cu copii? Dar dacă vei fi neprihănit, dacă vei iubi pe Domnul mai mult ca orice, dacă El va fi primul din viaţa ta zi de zi, atunci tu vei fi fericit, chiar dacă locuieşti pe chirie sau dacă ai doar o singură cameră.

Proverbe 15:27 Cel lacom de câştig îşi turbură casa, dar cel ce urăşte mita va trăi. Am văzut multe cazuri şi văd din păcate şi în bisericile noastre, oameni care umblă numai după câştiguri necurate, după mită şi tot felul de afaceri murdare. Nu judec pe nimeni, nu sunt în măsură. Nu mă uit cu părare de rău la maşinile şi vilele lor, ci mă uit cu părere de rău cum îşi vând sufletele diavolului şi cum strâng şi strâng pentru acest pământ, comori care vor arde toate, dar pentru cel nu au nici o comoară. Mă uit cu tristeţe cum aceşti oameni devin robii banilor şi oricât ar avea nu le e de-ajuns. Apoi, dacă vine o nenorocire peste ei, îşi iau viaţa de teamă să nu piardă tot ce au agonisit.

Dragii mei, haideţi să lucrăm mai mult pentru cer, pentru slava care se va arăta, unde vom fii veşnic fericiţi cu al nostru Împărat. Să nu ne uităm cu trosteţe la cei ce au averi. Să ne ridicăm privirea spre cer şi să ne bucurăm că Domnul pregăteşte pentru noi belşugul în care vom fii pentru totdeauna. Dumnezeu să ne ajute să facem voia Lui şi inima să ne fie lipită de cer, nu de pământ.

Editorial scris de Florina Patru© www.crestintotal.ro 

Citeste mai multe editoriale de Florina, Te astept in fiecare Sambata

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (26858 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

4 comentarii la Unde este casa ta?

  1. Scumpa mea sora.Nu ai luat acel pamant pentru ca Domnul are ceva mai bun pentru voi.Acum nu intelegi dar mai tarziu cand vei vedea cum a lucrat Dumnezeu,ii vei multumi.Am avut si eu experiente de acest gen,si mai tarziu am dat slava Domnului de felul cum a lucrat.Crede numai.Bine ca avem un loc asigurat in cer.Domnul sa te binecuvanteze!

  2. monica // 4 iunie 2011 la 21:27 //

    Draga Florina,m-a impresionat articolul tau ,stiu ca tie greu, asa e la inceput de drum ,nu putem sa le avem pe toate deodata,multumeste-i Domnului pentru minunatul tau sot si fiti fericiti ,orice veti avea de intampinat,caci Dumnezeu ne incearca credinta ,rabdarea si dragostea,ca lui IOV si daca Domnul ti-a dat sotul pe care ti l-ai dorit, fi linistita ca iti v-a da si casa mult dorita ,fi rabdatoare si iubitoare cu sotul tau si totul v-a fi bine.Gandeste- te ca multe femei nu au obtinut nici macar un sot iubitor pentru ele si totusi nu deznadajduiesc,inca traiesc si spera pentru al intalnii .
    Si cu casa din cer !!! hmmm!!:) cand ne gandim la ea !!….cred ca nimic nu ar mai trebui sa ne ingrijoreze ,caci acea casa in timpurile de acum, e cel mai sigur loc pentru noi,acolo nu v-a fi luat de furtuna sau daramat de cutremur ,este mereu vesnic pentru noi si acolo ne asteapta cu usile deschise si luminile aprinse adevaratul nostru Mire,ISUS HRISTOS ,cand vom parasii acest trup .Dar pana atunci nu deznadajduii si increde-te in Dumnezeu si sotul tau si Domnul o sa va dea o casa de piatra si o viata plina de bucurii si aici pe pamant.

  3. Flory Pătru // 4 iunie 2011 la 22:00 //

    Asa e sora mea, Dumnezeu are planuri mult mai mari pentru noi, de aceea nu ma tem de nimic si vreau ca toata fiinta mea sa-I daruiesc Lui cat voi traii pe acest pamant…plin de greutati, dar nadajduiesc la clipa cand imi voi pune capul pe umarul Lui si EL imi va sterge orice lacrima!!

    Fiti binecuvantata sora mea draga!!!

  4. Flory Pătru // 5 iunie 2011 la 14:52 //

    Multumesc sora mea Monica pentru incurajari si ganduri. Multumesc ca sunteti aici, pentru mine si pentru altii si ca Dumnezeu va foloseste. Munciti pentru Domnul, caci nici un cuvant nu se va intoarce fara rod. Domnul sa va umple de toata pacea cerului si de bucuria vesniciei!!!

    Va pup si va imbratisez cu toata inima!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: