ULTIMELE STIRI

Cum te pregăteşti pentru a merge la nuntă?

Sustine. Doneaza, Dumnezeu te va rasplati!

$3.00

Când mergi la o nuntă cauţi să te înfăţişezi bine, la costum care mai de care toată gama, femeile fuste splendide, împodobeli şi tot felul de parfumuri. La o nuntă mergi să te bucuri, să feliciţi pe cei sărbătoriţi, să te întălneşti cu prieteni, rude care poate nu le-ai văzut de mult. Găndiţi-vă că aşa va fi la nunta Mielului în cer, bucurie, acolo te întâlneşti cu cei pe care nu i-ai văzut de mult şi va fi pace şi armonie. Problema mare este că la nuntă nu poţi merge fără haine de nuntă. Dacă aici pe pământ nu te


duci la o nuntă fără haine de sărbătoare, cu nici un chip în cer nu vei putea merge. Hainele de nuntă trebuie cumpărate, iar cel care îţi dă haina de nuntă este Dumnezeu, preţul a fost plătit totul e să vii să te înscri. Aşa cum peste tot în special la scoală trebue să te înscrii şi există o perioadă a înscrieri aşa este şi aici.

Am stat pe ganduri şi nu pot să pricep, .. la nunta regală din Marea Britanie toţi ne-am fi dus, dar la nunta fiului Stăpânului Universului, o nuntă cum nu sa mai pomenit niciodată, prea puţini doresc să meargă. Va fi o nuntă într-o ţară cu străzi de aur, undei veşnic soare şi totuşi mulţi nici nu vor să audă, cum să nu te duci la aşa nuntă?

Toţi care nu vor să meargă la această nuntă vor merge în chinul veşnic, vă daţi seama ce aleg aceştia? în loc să aleagă bucuria doresc chinul. Şi totul e să vii să te înscrii şi să trăeşti frumos ca în timpul zilei.

Dumnezeu să ne ajute să avem haina de nuntă şi să fim gata ca la a trâmbiţei chemare să plecăm de pe acest pământ.

Scris de Margea Gheorghe Florin,®www.CrestinTotal.ro

In fiecare Miercuri un nou articol de Margea Gheorghe Florin

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Tourism

Doneaza – sustine! Strângere de fonduri pentru un nou format

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

2 comentarii la Cum te pregăteşti pentru a merge la nuntă?

 1. Domnul sa ne ajute sa ne pregatim pentru cea mai frumoasa nunta care va avea loc!,,Sa ne bucuram si sa ne veselim si sa-I dam slava!Caci a venit nunta Mielului ;sotia Lui s-a pregatit ,si i s-a dat sa se imbrace cu in subtire ,stralucitor si curat.Inul subtire sunt faptele neprihanite ale sfintilor).

 2. monica // 26 mai 2011 la 10:15 //

  Cel ce va birui va fi imbracat astfel in haine albe. Nu-i voi sterge nicidecum numele din Cartea vietii si voi marturisi numele lui inaintea Tatalui Meu si inaintea ingerilor Lui.” (Apoc.3:5)
  Acestia sunt invitatii biruitori ,care vor fi marturisiti inaintea Tatalui ceresc.
  Doamne Isuse ajuta-ne sa fim biruitori si sa fim gasiti la venirea Ta imbracati in haina neprihanirii si in puterea de inviere ,umpluti cu Duhul Sfant, ca sa avem parte la nunta Mielului cu toti sfintii in Hristos si sa intram in mostenirea Imparatiei cerului.
  V-a fi o nunta mare si o bucurie negraita in ceruri la nunta Mielului,alai de ingeri ,serafimi si heruvimi ,pasari si sfinti fericiti, caci ziua nunti a sosit ,acolo nu vor fi nuntasi nepoftiti ,fara haina neprihaniri .Apoc.19:17

  Invitatile s-au impartit in toata lumea prin cuvantul Domnului,de pe vremea Domnului Isus Hristos cand traia in trup , de 2011 ani ,noi trebuie doar sa ne pregatim si sa fim fericiti cu El ,fiecare neprihanit se pregateste in epoca lui ,pentru noi e cel mai greu sa ne pregatim ,caci traim epoca cea mai intunecata si rea, dar nu e imposibil caci :”Pot totul in Hristos care ma intareste”.
  Mat.25:1-46,34Atunci Imparatul va zice celor de la dreapta Lui: „Veniti binecuvantatii Tatalui Meu de mosteniti Imparatia care v-a fost pregatita de la intemeierea lumii. Amin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: