STIRI MISIONARE

Pastorul David Wilkerson a murit

David Wilkerson a murit in 27.04.2011 într-un accident de mașină. Avea 79 de ani. A fost fondatorul bisericii Times Square Church din New York. A ajuns în New York în anul 1958 pentru a sluji printre cei prinși de patima drogurilor și a luptelor de stradă. Printre cărțile scrise se numără și Crucea și Pumnalul.

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

7 Comments

 1. A fost un om pe care Dumnezeu la folosit cu putere in cresterea mea spirituala si cred ca nu numai a mea. A stralucit frumos si cu putere pentru Domnul Isus.
  Multumesc Tatalui ceresc pentru un asa om.

 2. …..a fost un mare om……D-zeu sa-i binecuvinteze familia in aceste momente…A plecat la Dumnezeu.

 3. Dragii mei, daca imi veti permite sa va corectez..David Wilkerson n-a murit..si nu va muri niciodata!!!…faptu caci a trecut in nefiinta, nu inseamna caci a murit.El nu a murit!!..el a adormit pentru o vreme, si va veni timpu si va invia, si cu el vor invia toti cei care l-au iubit pe Isus..dar doar iei?..NU!..nu numai iei vor invia, ci si cei care au refuzat voia Tatalui si salvarea lui Isus.Fiti binecuvantati de Domnul!

 4. El s-a intalnit cu Creatorul si Mantuitorul sau.Este un exemplu pentru fiecare dintre noi.A avut o inima dedicata pentru lucrarea lui Dumnezeu,s-a pus la dispozitia lui Dumnezeusi El l-a folosit cu putere pentru slava si gloria Lui.

 5. Remus :
  mai 1st, 2011 at 22:23

  Iata ca moartea acestui om a dovedit faptul ca ” descoperirea ” lui a fost una mincinoasa. Cum sa spuna Dumnezeu unui om sa-si faca rezerva de alimente pentru 30 de zile, in conditiile in care Dumnezeu stia ca acest om avea sa moara inaintea implinirii acestei profetii !!!
  Pocaitilor ” wake up ” !!!

 6. Remus, tot timpu exista un “DACA”, atunci cand o profetie este rostita… si acest “DACA” consta in faptul ca s-ar putea intampla ceva pana la implinirea profetiei… pot sa iti dau un exemplu..”daca Dumnezeu Ii vorbise lui David sa isi faca rezerva de alimente pt 30 de zile, poate a fost pentru ca David a facut un pacat(sa zicem, nu stiu) si a fost in felul urmator ” fa`ti o rezerva de alimente…daca vei face “un anumit lucru”, rezerva aceea, nu`ti va mai fi de folos” …
  Sper ca m-am facut inteles:)

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: