EDITORIALE

Ce înseamnă inchinarea pentru tine?

Aş vrea să ştiu cum priviţi ÎNCHINAREA şi ce înseamnă cu adevărat ÎNCHINAREA? Ce înţelegeţi prin ÎNCHINARE? Este ea un mod de viaţă sau se manifestă numai în biserică?

Ioan 4:23 Dar vine ceasul, şi acum a şi venit, când închinătorii adevăraţi se vor închina Tatălui în duh şi în adevăr; fiindcă astfel de închinători doreşte şi Tatăl.

CE INSEAMNA PENTRU TINE SA TE INCHINI IN DUH SI ADEVAR?

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

9 Comments

 1. Sa te inchini Domnului in duh si adevar insemna sa traiesti o viata pentru EL.
  Poate zici ca traiesti o viata pentru El, dar acesta fapta consta in a te lepada pe tn insuti si a nu-ti mai pasa de mandrie, de bogatie, de faima, etc.., si sa te ingrijesti de treburiile Domnului.
  Dumnezeu vrea ca noi sa fim SFINTI, si sfintenia in primul rand inseamna smerenie:), pt ca omnul care se smereste cu timpul va ajunge sfant, pt ca si Domnul Isus s-a smerit pentru noi, murind pentru mine, pentru tine si pt toata lumea:).
  Incepe de acuma sa te inchini Domnului cu viata ta, pune la dispozitia Lui toate bunuriile tale si lasa-L pe El sa te folosesca:).

  Domnul sa va binecuvinteze.

 2. Inchinarea placuta lui Dumnezeu este exact ca cea din Ioan 4:23 adica „in duh si adevar”. In legatura cu intrebarea „Este ea un mod de viaţă sau se manifestă numai în biserică?” cred ca nu ar trebui sa se manifeste doar in biserica ci si in viata noastra personala. Cred ca a te inchina lui Dumnezeu inseamna si sa faci totul spre slava Sa nu spre slava noastra. Personal, incerc sa fac aceste lucruri cateodata mai mult cateodata mai putin dar sper ca din ce in ce mai mult sa ma inchin intr-un mod placut Domnului.

  Un articol frumos, imi pare bine ca pot sa impartasesc cu voi si ceea ce gandesc eu.

 3. Inchinarea trebuie facuta in Duh si adevar.Ea vine dintr-o inima curata,plina de dragoste pentru Dumnezeu si pentru cei din jur.Prin tot ceea ce facem prin atitudinea noastra,prin comportamentul nostru,prin vorbirea noastra sa facem totul pentru slava lui Dumnezeu.Sa traim frumos ,sa raspandim mireasma placuta de copii ai lui Dumnezeu.Ea trebuie sa fie un mod de viata,nu numai duminica la Biserica.

 4. Draga Flory
  Cu siguranta.De multe ori gandul meu zboara catre cer,Il laud pe Domnul,vorbesc cu El spaland vasele sau facand tot felul de activitati.Cateodata imi vine sa ma plang ca m-am saturat sa tot fac una sau alta si atunci zic Doamne eu fac acest lucru ca pentru tine pentru ca doresc sa fiu o mama buna sau o sotie iubitoare,si imediat starea mea se schimba,primesc bucurie si fac acel lucru cu drag.

 5. Sora Emanuela, Dumnezeu sa va binecuvanteze! Asa este, ne putem inchina lui Dumnezeu prin gandul nostru indreptat spre EL in fiecare clipa. Si chiar atunci cand ne vin in minte ganduri negre pt o clipa, daca ne indreptam iar gandul spre Isus, ne vom lumina de Slava Lui si El ne va inviora!!

  Fiti plina de pace sora mea si Domnul sa va ajute sa fiti ceea ce EL doreste sa fiti! Va imbratisez cu drag!!!

 6. Pt.mine,inchinarea inseamna ceva real.Este modul in care te apropii de DUMNEZEU.Atunci cand ne inchinam,intram in alta atmosfera.Daca inchinarea este reala,atunci ungerea DUHULUI SF.coboara.

 7. Amin Gabriela, asa e!!! In inchinarea adevarata Duhul Sfant coboara si da o ungere proaspata de sus si ne copleseste pe delin. Nu numai ca traim intr-o alta atmosfera, ba mai mult de atat, cerul coboara la noi!!! Slavit sa fie Dumnezeu si EL sa ne ajute sa fim inchinatori adevarati zi de zi, AMIN!!!!

 8. Inchinarea in duh si in adevar este plina de prezenta Duhului Sfant

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: