MARTURII

Marturie: Balica Lucian

Unii dintre voi poate ma cunoasteti personal alti de doar virtual sau altii chiar deloc! dar important este ca pot sa scriu acest mesaj si sa il cititi toti! numele meu este luci si am 20 de ani in care m-am considerat crestin si credeam ca sunt crestin, dar acum imi dau seama ca nu am fost deloc crestin adevarat! poporul roman se considerea un popor crestin, dar cu siguranta nu este mai mult decat un popor crestin ateic! dar am fi cu adevart crestini oare am accepta pacatul si l-am indragi atat de mult…?

Poporul israel era un popor crestin ales de Dumnezeu dar a calcat stramb in fata Lui si El l-a nimicit… pentru ca erau crestini falsi cum suntem si noi… oare vrem sa fim nimiciti sau izbaviti de pacatele noastre si sa stam sus in cer o vesnicie cu cei dragi ai nostri, acolo unde lacrimi nu sunt si nici dureri si nici un fel de problema…. ei bine eu vreau sa ajung acolo, din totdeauna mi-am dorit asta, dar niciodata nu am fost pregatit sa privesc adevarul in fata si sa imi dau seama ca nu sunt OK! am trait o viata de crestin ateu! ziceam ca il slujesc pe Dumnezeu dar de fapt nu faceam decat sa ii provoc durere si tristete! credeam ca pot sa Ii slujesc duminica in biserica si in rest sa fiu un om obijnuit, sa mint, sa injur, sa ma dezmat! eram atat de cazut in pacat la un moment dat in cat pur si simplu ziceam: „OK.. nu sunt sigur ca El exista, si daca exista eu nu mai am nici o sansa, si mai ziceam Doamne daca Tu existi vorbeste-mi si fa-ma sa inteleg ca mai am o sansa” si am trait asa aproximativ 2 ani! dupa 2 ani am primit un raspuns din partea lui Dumnezeu si atunci am inceput sa vad pur si simplu o noua sansa, sa vad cum primavara vine in sufletul meu prin ceata care pusese stapanire… ce-i drept era o mica luminita o flacara foarte mica, dar stii ceva? stii ca o flacara poate sa faca ceva ce soarele nu poate face? stiai ca o luminita poate lumina in noapte, ceea ce soarele nu poate sa faca! acea luminita pentru mine a fost cel mai frumos cadou care l-am putut primi odata cu venirea primaverii! imi amintesc ca ma plimbam pe mal, trist cu o povara in suflet cu durerea ce puse stapanire pe mine din cauza necredintei mele, cand deodata o luminita se aprinde in intunericul din sufletul meu si brusc… o noua sansa, nu vreau sa o pierd si sa va marturisesc sincer ca regret ca am asteptat atat de mult sa vad sansa asta cand ea mi sa oferit timp de 20 de ani in fiecare zi, in fiecare dimineata, cu fiecare rasarit de soare, cu fiecare strop de ploaie care cadea pe pamant si striga Luci de ce nu vrei sa traiesti cu adevarat pentru Mine! eram prea ocupat cu toate celelalte griji si probleme care mi le faceam eu sigur cu mana mea pentru ca nu vroiam sa apelz la Dumnezeu! gandeste bine tanar drag la tine la sufletul tau! esti fericit? nu vrei sa fi fericit o vesinicie? dar oare tu esti un crestin adevarat? gandestete bine la viata ta cum ti-o petreci? il ai pe Dumnezeu de partea ta?

De ce crezi ca mai ai atata timp sa te apropii de EL? de unde stii ca te vei mai trezi dimineata? sau de unde stii ca vei mai ajunge acasa la paritii tai in viata si nu intrun sicriu fara sa fii impacat cu Dumnezeu? eu nu va spun ca apropierea de El este una usoara, dar vreau sa va invit sa ne apropiem impreuna de El! cand vei ajunge la sfarsitul acestui mesaj inchide ochi si rosteste: DOAMNE, ITI MULTUMESC CA MI-AI DAT INCA O ZI IN CARE SA POT SA ITI MULTUMESC SI SA MA APROPII DE TINE! STIU CA TI-AM GRESIT, DAR TE ROG TU IN BUNATATEA TA IARTA-MI GRESELIE PE CARE POATE LE FAC FARA SA FIU CONSTIENT, SI IARTA-MI TE ROG DOAMNE SI ACELE GRESELI PE CARE LE FAC FIIND CONSTIENT CA NU E BINE SI AJUTA-MA TE ROG SA NU MAI FAC! TU DOAMNE CARE ESTI SINGURUL DUMNEZEU ADEVARAT! DOAMNE BINECUVINTEAZA TU VIATA MEA CU MULTA PACE SI AJUTA-MA SA POT SA MA APROPII DE TINE MAI MULT SI MAI MULT SI TOT MAI MULT PANA VOI AJUNGE SUS LA TINE! DOAMNE DOAR TU VEZI CE SUNT EU, ASCUNS DE ATATIA OCHI! O DOAMNE VORBESTE-MI SA NU MA PIERD PE CALEA MEA! NU MAI POT SA IMI ASCULT DUREREA DIN SUFLET! ITI MULTUMESC DOAMNE CA MA ASCULTI! AMIN! Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti cu pace sufleteasca si multa iubire!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: