ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Am vrut Doamne, dar a fost prea târziu…

Sunt multe lucruri pe care Dumnezeu ni le cere să le facem AZI, iar noi de multe ori căutăm „nod în papură” şi lăsăm lucrul de azi pe mâine, sau chiar pe poimâine, crezând că nu va mai fi necesar să-l facem.

AZI dacă Dumnezeu îţi pune pe inimă să vizitezi un bolnav, lasă tot şi du-te! A nu ştiu câta oară Dumnezeu mă învaţă pe mine personal acest lucru. Anul trecut am fost invitată de cineva să merg în vizită la un frate bolnav, dar am zis că mă voi duce în altă zi. Când am hotărât să merg eu în vizită, fratele era de mult îngropat şi plecat la Domnul. Săptămâna trecută am avut o experienţă semănătoare: trebuia să merg la spital la o soră, bătrână, care nu avea pe nimeni, operată a 2-a oară în decurs de 1 lună. Şi duminică fiind frig afară şi ploua, am zis că mă voi duce la ea când se va face vreme bună. Dar, primesc un telefon şi aflu cu durere că sora a plecat la Domnul şi nu mai este printre noi.

După aceste experienţe, stau şi mă întreb, oare cât timp va mai trebui Domnul să aibă răbdare cu mine şi să mă înveţe că atunci când El zice: „DU-TE” eu trebuie să las totul şi să merg unde El mă vrea??!! De câte ori nu a zis Isus celor din jurul Său: „Lasă tot şi vino după Mine”?? Şi unii au lăsat tot şi L-au urmat, dar alţii nu şi-au putut face timp de Isus, şi au rămas departe de El şi binecuvântările Lui!

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că Harul Său îmi este îndeajuns. Învăţaţi şi voi alături de mine această lecţie: CÂND DOMNUL TE TRIMITE, DU-TE FĂRĂ EZITARE, CĂCI EL VA SFĂRÂMA ORICE BARIERĂ DIN CALEA TA! Dacă amâi, s-ar putea să fie prea târziu şi să-ţi pară rău. Dacă ai fraţi, surori în spital, du-te şi vezi de ei până încă sunt în viaţă. Dacă ai o mamă sau o bunică bolnavă, du-te şi vezi de ea, căci poate mâine va pleca, şi amar vei plânge când nu vei mai avea pe cine vizita.

Dumnezeu să ne ajute să Îi ascultăm chemarea, şi să sunem cu toată fiinţa: SUNT AICI, LA DISPOZIŢIA TA, CHEAMĂ-MĂ, TE VOI ASCULTA!!!!

Editorial scris de Florina Patru© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Florina, Te astept in fiecare Sambata

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

  1. Mi-e rusine de mine,dar trebuie sa recunosc ca de multe ori si eu ma aflu in aceeasi postura.Doamne da-ne putere sa implinim tot ceea ce stim si putem sa facem.

  2. amin, dar fara cantarea care nu exprima arderea noastra pt Hristos, mie rusine cand o cant si nu fac ce cere Dumnezeu din noi.

  3. Dumnezeu sa ne ajute sa facem voia Sa. Sa lasam lumea cu tot ce este in ea , si sa ne dezlipim de glia ce multi nu o pot lasa, si mai presus de toate sa mergem la cei bolnavi, saraci, vaduve sa ii ajutam, caci il ajutam pe Dumnezeu .

  4. E important sa trecem pragul de la vorbe la fapte. E important sa implinim Biblia la fiecare pas si sa nu ne lasam cuprinsi de somnul nepasarii!

    Dumnezeu sa va binecuvanteze fratii mei dragi si pe toti impreuna sa ne ajute sa fim adevarati crestini, nu cu vorba ci cu fapta si purtarea noastra!!

    DOAMNE, CHIAR ACUM DACA TU MA TRIMITI SA FAC VOIA TA, EU SA POT LASA TOTUL SI SA TE URMEZ ORIUNDE, PAS CU PAS!! Amin!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: