MARTURII

Marturie – Claudia Mihaiescu

Astazi implinesc 2 ani de la botez. Ma gandeam sa scriu despre ceea ce simt acum, la 2 ani de cand L-am recunoscut pe Dumnezeu ca Domn si Mantuitor. Parca ma vad si acum, in apa, cu privirile toate atintite spre mine, parca imi vad parinti cu lacrimi in ochi, pe bunici si familie la fel, momente unice, dar cel mai mult am simtit cum cerul se bucura. Acum stand si meditand la ceea ce au insemnat acesti 2 ani, ceea ce imi vine in minte: muuulte evenimente, atat incercari cat si multe bucurii. Este magic. Daca as fi pusa sa aleg inca o data, as alege acelas drum.

Pe drumul asta, am cazut de multe ori, am luat-o pe ulei de multe ori, dar nu m-am lasat pentru ca El mi-a fost alaturi, mi-a aratat asta, a crezut in mine primul. Ceea ce vreau sa va zic e sa nu va lasati doborati niciodata. Dumnezeu te doboara cu un scop si te doboara ca sa te ridice pentru ceva mai mare. Cand esti cazut, tu nu esti menit sa ramai jos, ci sa te ridici. Un om poate darama si pe cel mai tare om, dar Dumnezeu ridica si pe cel mai slab om. Credinta e samanta vietii, cand Dumnezeu o pune in tine ,infloresti,dai o mireasma placuta iar rodul pe care il aduci are cea mai mare insemnatate pentru El. Nu conteaza cat de grave sunt greselile noastre sau cat de des am esuat- Dumnezeu sterge orice pacat cand Ii cerem indurare cu sinceritate. Dumnezeu a pus in fiecare om o minune. Smerenia este o floare rara ce creste pe mormantul lepadarii de sine. Diavolul ii provoaca pe oameni impotriva lui Dumnezeu… Dumnezeu ii provoaca pe oameni impotriva diavolului… Tu a cui provocare accepti? Harul Lui e râul curat care-mi spala trecutul si-mi da avant sa merg prin negura noptii. Cred in Dumnezeu asa cum cred in razele soarelui..nu pentru ca le vad..ci pentru ca vad tot ce ele ating. Atunci am venit la Isus si-am aflat caci El, pentru mine a rabdat….cu lacrimi, in bratul Sau sfant m-am predat si pace din cer El mi-a dat”. Fiecare binecuvantare vine de la Tatal, nu ca rasplata pentru vreo fapta buna, ci ca un DAR! Fa din rugaciune un dialog nu un monolog! Nu te grabi sa pleci dinaintea Domnului, mai intai asteapta ca si El sa-ti vorbeasca! Nu trebuie sa faci decat un pas spre Isus si El va face atat de multi spre tine, incat, oricat de departe ai fi de El, ajunge langa tine. De multe ori in viata ajungi la o rascruce de drumuri si privind la ele doresti sa calci pe toate, sau pe niciunul.Indiferent de cum este drumul pe care mergi nu uita care iti este tinta! Nu e incercare prea mare, nu este  nimic prea greu, vino, vino acum la El…

Editorial scris de Claudia Mihaiescu© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Claudia, Te astept in fiecare Marti

--

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

--
-

Related Articles

One Comment

  1. Dumnezeu sa te binecuvantezet Mihaela

    Sa intri pe o cale este un pas pentru o viata intreaga si este relativ mai usor decat a ramane pe calea Lui Hristos in anii cand vor veni incercari mari, cand vei sluji cerul prin lucrarea pe care Dumnezeu ti-o va incredinta vei vedea impotriviri din muulte directii omenesti si neomenesti, sa nu te sperii este doar inceputul greutatilor.

    Un crestin care nu slujeste pe Dumnezeu demisioneaza.
    Mule binecuvantari in lucrari

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: