EDITORIALE

Emma va fi externata!

Cu ajutorul Domnului, maine (sambata) mergem acasa la Bistrita…Emma Repede se simte mai bine, i s-a facut un RMN si operatia arata foarte bine, mai mult decat atat, umbla in picioare din prima zi de dupa operatia, acuma merge singura fara nici un ajutor! Vedem cum Dumnezeu este in control si lucrurile au decurs mai bine decat ne asteptam … incetul cu incetul, prin bunatatea Domnului, va reveni la normal.

Multumim pt rugaciunile si incurajarile voastre! Domnul sa va rasplateasca! Sa ne rugam in continuare ca vindecarea sa fie deplina! Cristi Repede.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

  1. PACE.MA BUCUR CA DL TE-A FACUT MAI BINE. TREBUIE SA REVI IN LUCRARE.IMI PARE RAU SORA EMA PT ACEASTA INCERCARE SA TE INTARESTI PRIN ACESTE INCERCARI.SA IL MARTURISESTI PRIN VOCEA TA MINUNATA CE TI-A DARUIT DL.SA FI BINECUVANTATA.

  2. Frate Cristi ne bucuram de vestile care le primim si slavim pe DL pentru asta,ca-i MARE BUNATATEA LUI FATA DE NOI!!!!! Salut-o pe EMMA din partea noastra si sa stiti ca ne rugam pt voi.Cu drag ai vostrii frati in DL din CALARASI

  3. Slava Domnului!!! Domnul sa va binecuvinteze in continuare si sa va tina in bratul Lui mereu!!!

  4. ma bucur pentru notiziile primite…….Domnul sa va antareasca si sa va binecuvinteze……salutari la sora EMMA.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: