ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

De ce să aştept?

Când privesc în jurul meu şi văd cupluri şi cupluri, tot ce aş vrea este să am şi eu pe cine să ţin de mână. Să am pe cine să iubesc şi cui să-i spun că îmi e cel mai drag. În acele momente, un sentiment puternic precum melancolia îmi inundă trupul şi întreaga fiinţă şi tânjesc după acea iubire. Fiecare fibră strigă după acel ceva. Imaginaţia începe să zboare şi inima să ceară. Vreau să iubesc. De multe ori mi-am pus întrebarea: ”De ce să aştept?”. De ce să nu încerc pur şi simplu o relaţie cu acel băiat care mă place? Poate, poate, cine ştie…ceva o ieşi. De ce să aştept atât şi poate nici măcar nu se merită aşteptarea?
În primul rând pentru că niciodată nu vei fi cu adevărat fericit decât când vei avea lângă tine dragostea adevărată. Poţi să ai sute şi sute de relaţii amăgitoare, relaţii de umplutură sau relaţii care ţi se par ţie a fi bune. Niciodată nu te vei simţi împlinit. Vei ajunge la final să ai inima frântă, relaţia destrămată şi încrederea zdrobită.
În al doilea rând pentru că şi tu ţi-ai dori ca să fii aştept. Îţi doreşti ca undeva, cineva, să se gândească la tine şi să nu-şi risipească sentimentele şi dorinţele în altă parte. Ai vrea să ai totul nu? Ai vrea să ai întreaga inimă a persoanei iubite, ai vrea să o ai doar tu şi numai tu. Dacă îţi doreşti să fii aşteptat, de ce să nu aştepţi?
În al treilea rând, aşteptarea până la urma urmei, uneori este benefică. Poţi să te axezi mai mult pe tine, pe caracterul tău, pe viitorul tău şi pe ceea ce vrei să fii. Dacă ieşi dintr-o relaţie şi intri în alta, cum ai vrea să mai ştii cine eşti? Cum ai vrea să ai un viitor strălucit, dacă tot ce te preocupă este cu cine vei avea următoarea relaţie?
În al patrulea rând, pentru că sentimentele nu sunt corzi pe care le întinzi cum vrei tu. Nu poţi ca într-o zi să iubeşti cu ardoare, ca în următoarea zi să iubeşti pe altcineva cu aceeaşi ardoare. Pe cine crezi atât de prost încât să înghită o asemenea minciună?
În concluzie, de ce să aştept? Pentru că dacă aştept ştiu că aştept după acele sentimente reale şi nu după amăgiri ieftine. Pentru că dacă aştept, am respect faţă de mine şi faţă de persoana iubită. Pentru că şi Dumnezeu vrea ca eu să aştept. Ai înţeles acum de ce e bine să aştepţi?

Articol scris de Alina Ilioi >> dragosteadevarata.wordpress.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

  1. Pentru ca Isaac a asteptat si a primit-o prin credinta pe Rebeca, pentru ca Rebeca a asteptat si l-a primit prin credinta pe Isaac.Avand aceleasi intrebari de suflet am scris si eu un articol pe aceasta tema extrem de importanta pe care l-am publicat aici.

    Domnul sa te bincuvanteze

    Vasile

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: