Evenimente

Cunoscuta si indragita artista Gabi Lunca la Ploiesti!

Numele ei nu mai are nevoie de nici o recomandare: a fost ani buni „Regina muzicii lautaresti”,fiind iubita de sute de mii de romani, din tara si din strainatate, dornici sa-i asculte cantecele intonate intr-un mod original si inconfundabil, la spectacolele si concertele vremii.

Alaturi de maestrul Ion Onoriu, sotul distinsei artiste, a cantat pe marile scene din tara, a cutreierat Europa si America si s-a bucurat de aprecierea oamenilor din cele mai diverse paturi sociale. Astazi, desi a surprins pe toata lumea, alegand sa cante numai pentru Dumnezeu, este la fel de indragita si iubita de romanii de pretutindeni, pe care s-a gandit sa-i rasplateasca, oferindu-le o „carte de aducere-aminte”, o lucrare autobiografica, scrisa cu mult har, in care isi povesteste intreaga viata, cu bune si rele.

O carte care merita sa fie citita de toti romanii care au cunoscut-o, care i-au ascultat cantecele si care nu pot s-o uite usor.

Sambata, 12 februarie 2011, orele 17.00 prahovenii vor avea sansa s-o revada, sa-i asculte cantecele si marturia personala, s-o aplaude si sa-i cumpere cartea „Povestea vietii noastre” ce va fi lansata cu acesta ocazie in Prahova, judetul natal al indragitei artiste.

Evenimentul v-a fi gazduit de Biserica LOGOS Ploiesti, strada Miciurin nr.6 (rondul 1 dinspre centrul orasului)

Intrarea libera!ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: