ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

STÂLP DE ADUCERE AMINTE

Deuteronomul 31:8 Domnul însuşi va merge înaintea ta, El însuşi va fi cu tine, nu te va părăsi şi nu te va lăsa; nu te teme, şi nu te înspăimânta!”

Cât de frumoasă este promisiunea Domnului că El nu ne va părăsi niciodată. Şi ca stâlp de aducere aminte pentru această promisiune, a stat secole la rand înălţată între cer şi pământ Crucea pe care Dumnezeu a dat ca jertfă pe Unicul Său Fiu: ISUS!

În viaţa noastră, Dumnezeu zilnic face minuni, pe care de multe ori le ignorăm. Alte ori, vedem cu ochii noştri minunea, dar suntem prea leneşi ca să ridicăm un stâlp de aducere aminte pentru ceea ce Dumnezeu face!

Şi ca să vă întăresc şi mai mult încrederea în Dumnezeu, aş vrea să vă mărturisesc cum Dumnezeu a lăsat din nou în viaţa mea un stâlp de aducere aminte, pentru ca EL este MINUNAT şi ascultă rugăciunile noastre.

În luna octombrie am rămas fără servici. Am fost fericita în inima mea deoarece ştiam că Dumnezeu va purta de grijă şi va pregăti ceva mai bun pentru mine! Timpul acesta cât nu am avut job, a fost un timp binecuvântat pentru că am stat în părtăşie cu Domnul mai mult ca niciodată şi EL mi-a dat cântări, poezii şi m-a ajutat să fiu un sprijin pentru cei bolnavi. Am simţit cu adevărat mâna Lui, chiar dacă nu aveam nici un ban la mine de cele mai multe ori. Diavolul a venit şi el cu şoapte că pe criza asta nu voi găsi job şi ca Dumnezeu m-a uitat şi că va trebui să îmi caut eu job nu să aştept să-mi dea Dumnezeu pentru că El nu îmi dă, dacă eu nu caut. Toate aceste gânduri mă făceau să mă rog mai mult şi să Îl pun pe Domnul la încercare. Şi m-am rugat aşa: „Doamne, Tu poţi totul, eu nu ştiu unde să caut job, eu nu ştiu unde să merg, dar Tu ştiu că ai pregătit pentru mine job-ul potrivit, care să îmi placă şi să am linişte. Şi ca semn că Tu lucrezi la cererea mea, Doamne Te rog fă să ma sune acea persoană pentru care voi lucra şi să mă întrebe dacă vreau să lucrez pentru ea. Ştiu Doamne că Tu poţi pune pe inima viitorului şef gândul acesta şi Îţi mulţumesc, AMIN”.

Au trecut 2 luni şi săptămâna aceasta primesc un telefon de la o prietenă foarte bună, fostă colegă de facultate cu mine. Şi îmi zice: „Vrei să lucrezi pentru mine? Te aştept următoarea zi la birou!” Wow am zis: DAAAAAAAA şi după ce am închis telefonul m-am prăbuşit în genunchi în Faţa Măreţiei lui Dumnezeu şi I-am mulţumit că încă odată a lăsat un stâlp de aducere aminte în viaţa mea şi mi-a arătat credincioşia Lui!

Avem un Dumnezeu Mare, care în vreme de criză, poate turna belşug de binecuvântare, pentru că toate sunt în mâna Lui, SLAVA LUI!!!

Aş vrea să vă încurajez să nu disperaţi pe cale. Dumezeu a pregătit vremuri de înviorare pentru voi toţi. El a promis că ne te va lăsa niciodată să duci lipsă de ceva. Cuvântul Lui este DA şi AMIN şi credincioşia Lui ţine din neam în neam. Toţi câţi s-ai încrezut în EL din toată inima, nu a fost daţi de ruşine niciodată!

STAŢI ÎN POST ŞI RUGĂCIUNE ÎNAINTEA LUI ŞI AŞTEPTAŢI ÎN TĂCERE RĂSPUNSUL LUI, ÎL VEŢI PRIMI LA VREMEA HOTĂRÂTĂ DE EL ŞI VĂ VEŢI BUCURA DE IZBÂNDĂ!!

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi care citiţi acest articol şi vă las o melodie de suflet ca şi încurajare!!!

Editorial scris de Florina Patru© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Florina, Te astept in fiecare Sambata

Banner sbro.ro/

Banner http://www.kerigma.ro/01.05.2010 Banner http://www.liferomania.ro15.03.2011

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: