EDITORIALE

Azi la 25 de ani de viata simt aceste momente in inima mea

Sunt momente în viaţă în care simţi că ai vrea să te dezlipeşti de trupul acesta supus atâtor suferinţe…simţi că ai vrea să te înalţi pe aripile vântului, departe în zare…cât vezi cu ochii…să laşi în urma ta toţi masonii lumii desfrânate.

Sunt momente în viaţă când ţi-e dor să petreci un timp liniştit şi îndelungat doat TU cu TINE. Simţi că ţi-e dor să fi copilul de odinioară. Ţi-e dor de timpurile tinere a vieţii tale pe pământ. Ţi-e dor de vacanţele lungi şi fără griji, de nuieluşa bunicii care te „mângâia” când întreceai măsura.

Sunt momente în viaţă când inima tânjeşte după dorul celor care şi-au sfârşit alergarea pe acest pământ. Atunci îţi revin în minte amintiri neşterse de radiera timpului şi ai vrea să poţi schiţa chipul celor dragi pe o foaie albă de hârtie şi cu pensula prezentului să le redai din nou viaţa şi să-i strângi tare la piept.

Sunt momente în viaţă când strigi cu disperare după ajutor şi realizezi că nu e nimeni să-ţi răspundă. Abea atunci îţi dai seama de calitatea prietenilor tăi. „Prietenul adevărat la nevoie se cunoaşte, dar atunci când strigi după ajutor el nu te mai recunoaşte!”

Sunt momente în viaţă când ai vrea să dai totul pentru dragostea ta, dar te trezeşti pustiu şi gol în inima ta.

Sunt momente în viaţă când fiecare dimineaţă e pentru tine o nouă viaţă. Când spui: „Azi o voi lua de la capăt”, dar afli cu dezamăgire la finele zilei că ai luat-o de la acelaşi capăt eşuat şi ieri.

Sunt momente în viaţă când tot ce mai poţi oferi celor din jur sunt doar zâmbete şterse de lacrimi…iar lacrimile de bucurie sau de tristeţe îşi croiesc mereu cărări adânci pe obrajii îmbătrâniţi înainte de vreme, albia fluviilor de amăgiri sau fericiri.

Sunt momente în viaţă când trezindu-te dintr-un coşmar, realizezi că viaţa e frumoasă. În acele momente simţi că nu eşti singur, pentru că întotdeauna, în cele mai dureroase clipe, în cele mai negre nopţi, în cele mai înnorate zile, chiar dacă nu L-ai simţit, lângă tine a stat Dumnezeu, mereu.

Sunt momente în viaţă când realizezi că Dumnezeu este tot ce ai…şi îţi este îndeajuns…

SUNT MOMENTE ÎN CARE AI VREA SĂ FI UN ÎNGER ÎN CER, DAR POŢI SĂ FI UN ÎNGER ŞI PE PĂMÂNT ÎN FIECARE MOMENT AL VIEŢII!!!!

Editorial scris de Florina Patru© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Florina, Te astept in fiecare Sambata


ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

7 Comments

 1. Ce minunat e sa implinesti frumoasa varsta avandu-L pe Isus ca Domn in inima ta!Imi amintesc ca si eu aveam 25 de ani cand L-am primit pe Isus in inima mea.A fost cea mai frumoasa zi din viata mea.Florina draga iti doresc din toata inima sa fii binecuvantata de Cel care poate binecuvanta.Sa calatoresti impreuna cu El toata viata ta.Sa fii o binecuvantare pentru cei din jurul tau,sa traiesti prin perspectiva eterna a vietii,sa privesti la rasplatirile ceresti.La multi ani impreuna cu Isus!

 2. Multi ani binecuvantati in partasie cu Dumnezeu,

  „cine iubeste viata aceasta o va pierde si cine va uri viata aceasta o va castiga” (Isus)

 3. Dumnezeu să te binecuvinteze cu sănătate, bucurie şi să te ţină tare pe calea Lui!
  La Mulţi Ani!

 4. Sora Ema, va multumesc din toata inima mea pentru gandurile sufletului Dvs pe care le-ati asternut aici!!! Va multumesc ca existati aici printre noi si va doresc binecuvantari infinite si aici pe pamant dar mai ales sa mosteniti cerul impreuna cu Isus!!!
  E frumos sa cunosti din pruncie pe Domnul, e frumos sa traiesti tineretea cu EL si pentru EL, e frumos sa ai prieteni in jurul tau care iubesc pe Domnul, dar cel mai frumos lucru e SA TRAIESTI LA MAXIM CU DUMNEZEU ZI DE ZI!! Sa Il simti cum iti ia povara, sa Ii simti mana calda cum sterge lacrimile de pe obraz, sa stii ca niciodata nu esti singura!! Iubirea de Dumnezeu, e cel mai frumos sentiment de iubire!! Si va doresc viata lunga in aceasta IUBIRE si Dumnezeu sa va binecuvanteze familia in intregime!!

  Sora Ema va imbratisez cu toata inima mea!!!!

 5. Vasile, Dumnezeu sa te binecuvanteze si pe tine!!! Viata pe care o traim noi aici pe pamant e doar o farama, adevarata viata si fericire incepe in vesnicii cu Isus nedespartiti!!!
  Frate Vasile, Dumnezeu sa iti dea tot ce iti doreste inima, sa te bucuri in EL sa te bucuri cu EL si EL sa creasca in inima ta zi de zi!! Nimic nu e mai frumos pe acest pamant decat sa calatoresti cu EL zi de zi iar seara sa-ti poti pune capul pe umarul Lui si sa te odihnesti in liniste stiind ca EL este mereu acolo pentru tine!!!

  Pace si multa izbanda fratele meu!!!!

 6. Dan Bălăban AMIN AMIN AMIN!!!

  Dumnezeu sa ne ajute sa ne sfarsim alergarea sus in cerul Sau!! Dumnezeu sa te binecuvanteze si pe tine cu viata vesnica si iubirea Lui sa creasca mereu in inima Ta!!
  Sa ai parte de un an de fericire cu Domnul!! Sa fie EL bucuria si desfatarea sufeltului tau si in EL sa te increzi din toata inima ta!! AMIN!!

  Multa pace frate scump!!!

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: