ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Care sunt prioritatiile tale pentru anul acesta?

In primul rand as vrea sa incep prin a va spune un calduros La multi ani, desi e cu intarziere, e venit din inima. Sper ca toata lumea a avut un Revelion de neuitat. Eu as vrea sa va zic asa cateva franturi despre cum a fost revelionul meu. A fost fain, distractiv, dar si mai serios, am fost undeva in munti. Si pentru mine a fost eficient sa merg acolo, pentru ca mi-am stabilit un pic prioritatile pentru anul acesta. Sigur poate nu se vor indeplini toate, toate, dar ma voi stradui. V-am zis toate acestea, pentru ca ma gandeam la faptul ca poate nu de multe ori ne stabilim prioritatile sau poate le stabilim prea tarziu… Eu v-as indemna sa aveti propria lista cu prioritati, pune-ti-o in Biblie sau la vedere pentru a va aduce aminte neincetat de lista si mai ales de prioritati.

Anul asta pentru tine ce va fi prioritatea numarul 1? Pe ce te vei axa? Poate pe scoala?Poate pe servici? Poate pe relatii? Poate pe producerea unui eveniment? Dar poate te vei axa pe ceea ce conteaza cu adevarat, pe Dumnezeu. Toate celelalte sunt ,, gona dupa vant”, dupa cum spune Eclesiastul, nu zic sa nu te ingrijesti si de lucrurile astea, dar nu uita mai presus ca orice este relatia ta cu El, cu Creatorul tau, cu Tatal tau. Aceasta va dainui vesnic, chiar si atunci cand simti ca esti singur…sti cine este tine? Ghicesti? Exact, este chiar Dumnezeu Insusi, lasa-L ca si in acest an sa isi implineasca promisiunile si sa isi reverse binecuvantarile, asa cum vrea pentru oricare copil al Sau. Si nu uita lasa-te invaluit de lumina Lui si de pace, astfel incat sa luminezi in permanenta, sa fi un model in acest an pentru cei din jur si mai ales relatia ta cu Dumnezeu sa prospere!

Domnul sa ne ajute sa ne stabilim bine prioritatile si toate cele ce le avem de facut sa le luam cu El, nu singuri.

,,Bunatatile Domnului nu s-au sfarsit, indurarile Lui nu sunt la capat, ci se INOIESC IN FIECARE DIMINEATA. Si credinciosia Lui este asa de mare!” Plangerile lui Ieremia 3:22-23

Editorial scris de Claudia Mihaiescu© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Claudia, Te astept in fiecare Marti

Banner sbro.ro/

Banner http://www.kerigma.ro/01.05.2010 Banner http://www.liferomania.ro15.03.2011 Banner complex-turistic-puiu.ro/31.12.2010

Related Articles

One Comment

  1. Cred ca fiecare copil al lui Dumnezeu si-a facut un bilant la sfarsitul anului.Au fost lacrimi,dar au fost si bucurii.Au fost victorii au fost si infrangeri.Am adus roade bune,dar au fost si rele.(trebuie sa recunoastem fiecare dintre noi)Am luat hotarari noi pentru ca dorim sa ne apropiem tot mai mult de Dumnezeu,sa fim mai buni mai curati,sa aducem mai multa roada,sa fim lumini in lumea aceasta.Trebuie sa facem din Dumnezeu prioritatea nr.1 in viata noastra.Trebuie sa citim Cuvantul ca sa cunoastem care este voia lui Dumnezeu.Numai asa vom putea trai ca adevarati copii ai lui Dumnezeu.Cautati mai intai de toate Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui,si toate vi se vor da pe deasupra.Domnul sa ne ajute pe toti.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: