Articole de CraciunARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Ce te face fericit de Craciun???

Apocalipsa 22:14 „Ferice de cei ce îşi spală hainele, ca să aibă drept la pomul vieţii, şi să intre pe porţi în cetate!”

Iată-ne ajuns la încă o Sărbătare a Naşterii Domnului şi mă îngrozesc de tot ce văd în jurul meu. Oameni nervoşi claxonând în trafic, înjurând, cozi peste tot, aglomeraţii de nedescris în supermarket-uri, agitaţie şi o atmosferă atât de apăsătoare în jur. Toţi aleargă grăbiţi pentru nevoile lor fizice. Şi vorba românului: „nu există Crăciun fără brad, fără porc şi fără haine noi”. Asta e tot ce conteaza pentru marea majoritate, să fie cu burta plină, să se îmbrace bine şi să se distreze. Dar oare câţi ştiu cu adevărat ce reprezintă această Sărbătoare a Naşterii Domnului? 2 Corinteni 8:9 „Căci cunoaşteţi harul Domnului nostru Isus Hristos. El, cu toate că era bogat, s-a făcut sărac pentru voi, pentru ca prin sărăcia Lui, voi să vă îmbogăţiţi”. El s-a făcut sărac pentru noi în ieslea Betleemului, ca noi azi să fim bogaţi, dar aici nu se referă la bogăţiile pământeşti. Aici e adevărata fericire a Sărbătorii…chiar dacă nu ai haine noi, chiar dacă nu ai bogăţii, chiar dacă abea te târăşti să mergi la biserică, chiar dacă toţi din jurul tău te părăsesc…tu să fii fericit cu Domnul. El e adevărata fericire, El e în centrul acestei Sfinte Sărbători, El este Sărbătoritul. Aşa cum zice versetul amintit mai sus din

Apocalipsa, fericire este să am parte la pomul vieţii, nu la bradul dus în casă. Fericire este să am siguranţa mântuirii şi să ştiu că într-o zi voi fi cu El, unde nu voi mai fi bolnav, nu voi mai plânge, nu voi mai avea griji, nu voi mai suferi de frig şi nu-mi va mai lipsi nimic. Şi ferice de mine şi de tine dacă ne-am spălat hainele în sângele Mielului. Aceste haine sunt cu adevărat curate, sunt haine de sărbătoare!

Care este fericirea ta frate şi soră cum în preajma acestei minunate Sărbători? Ce te face să zâmbeşti? Ce te împlineşte? Să-ţi vezi copii cu tine la masă dar neavând garantată mântuire? O, nu aceasta nu e fericire, adevărata fericire este să ai copii cu tine în cer, mântuiţi. Ce te face fericit? Faptul că ai masa plină şi eşti sătul în căminul tău călduros? Gândeşte-te la câţi sărmani sunt pe străzi, în frig, flămânzi, fără ca cineva să-i ia în braţe cu iubire, fără să fie mângâiaţi. Atunci când îţi va păsa de ei vei găsi fericirea şi inima ta va fi plină de bucurie!

Eu vreau să zic precum psalmistul: Psalmi 73:28 „…cât pentru mine, fericirea mea este să mă apropii de Dumnezeu: pe Domnul Dumnezeu Îl fac locul meu de adăpost, ca să povestesc toate lucrările Tale”. DOAMNE AJUTĂ-NE, AMIN!!!!

Editorial scris de Florina Patru© www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Florina, Te astept in fiecare Sambata

Banner sbro.ro/

Banner http://www.kerigma.ro/06.feb.2011 Banner http://www.liferomania.ro15.03.2011 Banner complex-turistic-puiu.ro/31.12.2010

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

4 Comments

  1. Dumnezeu sa te binecuvinteze, cred ca noi crestini ar trebui sa tinem post de Craciun (ceia ce e cam greu), si sa dam tot ce am pregatit noi de Craciun saracilor, cerul s-ar bucura. Sarbatori fericite draga mea

  2. Suntem cei mai fericiti dintre pamanteni pentru ca Isus s-a nascut in inimile noastre!Cand umblii in caile Domnului esti plin de fericire ca faci faptele ce lui ce ne-a iubit asa de mult..Este minunat daca iti aduci aminte de orfan si de vaduva si aceasta sa fie un mod de viata,nu numai de craciun.Atunci te simti fericit si implinit.Haideti sa vedem prin ochii lui Dumnezeu,sa avem o inima dupa inima Lui ,mainile noastre sa lucreze lucrarile Lui ,gura noastra sa vesteasca minunile Lui.Sarbatori fericite!

  3. Amin amin dragul meu Florin!!! E buna ideea ta…dar cati oare sunt dispusi sa renunte la ei pentru cei din jur??? Cati azi mai simt cu cei in nevoie si cu cei care sunt ai nimanui?? DOAMNE AI MILA DE NOI!!!

    Sarbatori binecuvantate dragul meu si Dumnezeu sa te ajute sa fi un sprijin pentru cei in nevoie de langa tine!!! Te pupa viitoarea ta sotioara!!!

  4. Multumi sora Ema de comment…asa e cum ati zis: „Este minunat daca iti aduci aminte de orfan si de vaduva si aceasta sa fie un mod de viata, nu numai de craciun.” DUMNEZEU SA NE AJUTE PE TOTI SA SIMTIM CU INIMA LUI DE DUMNEZEU SI SA FIM LANGA APROAPELE NOASTRU CU TOATA FIINTA!!!

    Fiti binecuvantata draga sora alaturi de familie si Dumnezeu sa reverse peste voi belsug de binecuvantare cereasca si pamanteasca!!! Va imbratiseaza cu drag inima mea!!! Pace sfanta!!!!

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: