ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

F.N.C. – Ideal pentru Viata,Familia si Afacerea Ta

A venit un agent;să-i spunem agent ‘bancar’ ;…. şi mi-a dat o ofertă foarte avantajoasă de obţinere a unor Fonduri Nerambursabile. Organizaţia aceasta este cea mai veche de pe piaţa mondială ,are personal foarte bine instruit şi toţi cei care aparţin ei sunt specialişti in domeniu; In fine…. mi-a prezentat oferta lor şi vă rog să mă credeţi că este chiar foarte avantajoasă pentru ‘clienţi’;Pachetul acesta de servicii este gândit în aşa fel încât eu ca şi ‘client’  nu am cum să pierd dacă respect clauzele prevăzute în Contract; Ba mai mult, acest Contract,odată semnat şi repectându-l , chiar daca eu ,titularul , mor , efectele lui se răsfrâng şi asupra  urmasilor mei(copii,nepoţi ,strănepoţi etc.) , dacă   semnează şi ei în mod individual  câte un Contract, dar cu condiţia ca şi aceştia să devină colaboratori fideli şi să respecte clauzele contractuale. Contractul a trebuit să-l citesc cu mare atenţie  ţinând cont că are 66 de capitole,însă am primit ‘consultanţă’ gratuită acolo unde am avut nelămuriri.’Rata’  nu se modifică niciodată funcţie de inflaţie ci numai în funcţie de cum respect eu Contractul. ‘Avansul’  este 0%   iar   “rata lunara” constă de fapt în aducerea de noi  ‘clienţi’  în cadrul Organizatiei…un fel de ‘publicitate’  individuală  iar costurile rezultate în urma deplasărilor şi nu numai, sunt asigurate tot de către Organizaţia F.N.C. .  Politica ‘economică’  este  următoarea: cu cât aduc eu mai mulţi ‘clienţi’  care să devină colaboratori fideli, cu atât mai sigură sunt că nu voi pierde aceste ‘fonduri’  şi am şanse tot mai mari să fiu ‘promovată’   şi să urc treaptă cu treaptă .

Se oferă şi un premiu… pe ăsta chiar că mi-l doresc ; ‘Administratorul’ ,de fapt Cel care a înfiinţat această Organizaţie, va da o masă gratuită  ‘colaboratorilor’  Săi în cel mai luxos local posibil  şi El însuşi va lua masa cu noi  şi ne va da la fiecare câte o casă la cheie, amenajată în cel mai luxos stil.
EU am încheiat deja contract de câţiva ani cu  Organizaţia F.N.C. şi mă declar foarte mulţumită; în toată această perioadă Cei din conducere şi-au respectat fiecare Cuvânt din Contract şi au fost foarte îngăduitori şi înţelegători cu mine atunci când eu am încercat să fentez   şi să mă sustrag de la obligaţiile mele;…am fost sinceră cu Ei şi am mers singură de Le-am mărturisit  că am cochetat puţin şi cu ‘concurenţa’  … am constatat că aceasta are ‘rate’ mari şi taxează foarte rău;am fost înşelată , căci mi se prezentase o  ofertă  APARENT  avantajoasă dar de fapt asta a fost doar în reclamă. Bucuria mea e că  Cei dintâi nu m-au exclus din echipa Lor ci mi-au dat încă o şansă —cu unele  ‘penalităţi’ ataşate pe care a trebuit să le plătesc; ….recunosc că şi  la plata ăstora m-a ajutat tot Conducerea. Ce mai…? nu mă pot plânge;eu care am fugit întotdeauna de bănci ,credite si fonduri rambursabile sau nerambursabile, ‘Firma’  asta este singura care m-a convins că  într-adevăr am numai de câştigat dacă voi contracta cu ea.
Vă sfătuiesc şi pe voi să vă asiguraţi viitorul ,familia şi afacerea obţinând   F.onduri N.erambursabile C.eresti .  

Citeste mai multe editoriale de Estela, Te astept in fiecare Duminica

Banner sbro.ro/

Banner http://www.kerigma.ro/06.feb.2011 Banner http://www.liferomania.ro15.03.2011 Banner complex-turistic-puiu.ro/31.12.2010

 

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. Dumnezeu sa te binecuvinteze m-am inscris si eu si e super afacerea asta nu a fost si va fi alta mai buna e tot ce poate sasi doreasca un om deci cine mai se inscrie………………………………………………

  2. Spune drept, ai avut de pierdut daca ai aderat la Organizatia F.N.C. ? Oare cum sa-i lamurim si pe altii ca au numai de castigat?
    Fii binecuvantat.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: