CAZURI UMANITARE

Caz umanitar – Ajuta!

A FII OM E LUCRU MARE…SI DACA FIECARE PUNEM MANA DE LA MANA PUTEM AJUTA O FIINTA FIRAVA SA TRAIASCA CU ADEVARAT!!!! SA FIM SENSIBILI LA NEVOILE CELOR DIN JUR ESTE OMENESTE!!! SA INTROCI SPATELE E INUMAN!!!!
Incep prin a spune ca am 29 de ani si sunt profesoara. In urma cu 3 luni si dupa 3 ani de dureri si chin am fost diagnosticata cu o tumora pe creier (neurinom acustic). In data de 29 de septembrie 2010 am suferit o interventie chirurgicala, iar operatia nu a reusit. Ultima speranta este o noua interventie chirurgicala la International Neuroscience Insistute din Hanovra-Germania, singura clinica care imi ofera cele mai multe sanse de reusita.
Costurile necesare operatiei se ridica la 50 000 Euro, suma pe care nu o detin si nu o pot strange intr-un timp atat de scurt. De aceea apelez cu incredere la dumneavoastra, oameni cu suflet si credinta in Dumnezeu, sa depuneti orice suma in conturile deschise la Banca Transilvania. -Anghel Maria-.

Cont in Lei: RO59BTRL03901201242005XX

Cont in euro: RO08BTRL03904201242005XX

Pentru mai multe informatii ma puteti contacta la urmatorul numar de telefon: 0743 82 33 11

sau la urmatoarea adresa de email: anghel_maria_81@yahoo.com

De asemenea aceasta este si adresa blogului meu: http://povestea1mea.bloging.ro

„Dumnezeu binevoieste ca pe pamant sa fie multi oameni necajiti, pentru ca ei sa se antuiasca prin rabdarea lor, iar tu prin milostenia ta!”

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: