ANUNTURI

Sărbătorim împreună NAȘTEREA DOMNULUI!

Biserica Greco-Catolică “Coborârea Spiritului Sfânt” din cartierul Mănăștur vă invită să participați marți, 7 decembrie, de la ora 18, la o seară deosebită care să ne apropie mai mult de Iisus Hristos și unii de alții. Vom sărbătorii împreună Nașterea Domnului, bucurându-ne de acest eveniment unic în univers.

Tinerii cu dizabilități de la Centrul de Zi din cadrul episcopiei noastre vor prezenta o scenetă care are la bază evenimentele descrise în Biblie referitoare la nașterea Domnului. Pe marginea aceleiași teme, Lidia Dan din cadrul Bisericii Baptiste va susține un moment poetic.

Despre schimbările pe care le-a adus nașterea Domnului în toate sferele – de la cosmos la interiorul ființei umane – ne va vorbi pastorul penticostal Costel Sofronie.

La întrebarea Ce înseamnă a fi contemporan cu evenimentul de acum mai bine de 2.000 de ani? ” ne va răspunde preotul ortodox Stelian Tofană.

Despre modalitatea de a prezenta Vestea cea Bună în societatea în care trăim vom afla detalii de la preotul romano-catolic Liviu Jiteanu.

Teologul Mihai Coste de la Asociația “Oastea Domnului” ne va expune atitudinile pe care le au oamenii față de nașterea Mântuitorului.

Sperăm să fie o seară de reflecție, în care să medităm la atitudinea cu care vom întâmpina în acest an Nașterea Domnului și totodată să gustăm din atmosfera sărbătorii prin colindele interpretate de tinerii penticostali și cei de la Oastea Domnului.

Sunteți invitați la acest eveniment indiferent de biserica din care faceți parte!

Biserica Greco-Catolică “Coborârea Spiritului Sfânt” se află pe strada Parâng, numărul 2A, în cartierul Mănăștur (lângă McDonald’s).

anuntst de Andreea Leonid

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: